Je bent hier: Home > Creditcards > Traditionele creditcard > Visa creditcards

Visa creditcards

Visa World Card
visa
  • Jaarbijdrage: € 36,50
  • Wereldwijd meest aanvaarde kaart
  • Alle aankopen 180 dagen verzekerd
  • Aanvullende reisverzekeringen
Visa World Card Business
visa
  • Jaarbijdrage: maximaal € 35,00
  • Zakelijke creditcard voor ondernemers, ZZP'ers en bedrijven met medewerkers
  • Standaard € 2.500 bestedingslimiet
  • Heel wat bijkomende verzekeringen

Met je Visa card kun je betalen in winkels, parkeergarages, hotels en bij tolpoorten. Je kunt je vliegtickets afrekenen, auto's huren zonder borg te betalen en een paar schoenen kopen die je net in de etalage hebt zien staan. En creditkaarten worden op vrijwel elke website ter wereld als wettig betaalmiddel geaccepteerd. Een Visa credit card is makkelijk en betrouwbaar, en mocht er een keer wat mis gaan ben je in veel gevallen verzekerd tegen schade en ongemak.

Visa creditcards onderscheiden zich door hoge betrouwbaarheid en zeer brede acceptatie. Met meer dan 29 miljoen betaalpunten wereldwijd, en met de veiligheid van de Visa 3D Secure code ben je verzekerd van groot betaalgemak zonder grote risico's. En mocht er toch wat misgaan ben je verzekerd tegen fraude, diefstal, verlies en schade van, of aan je aankoop. Daarnaast ben je ook op reis veelal gedekt tegen veelvoorkomende ongemakken en ongelukken. Visa creditcards zijn met recht de paradepaardjes van vele creditcardgebruikers. Met het onderstaande overzicht kun je zelf bepalen of, en welke Visa creditcard het beste bij jou past.

Visa World Card

De Visa World Card is de Visa card waar iedereen mee uit de voeten kan. Of je nu een grote of een kleine aankoop doet, met de Visa World Card zijn al je aankopen 180 dagen verzekerd tegen verlies, beschadiging en diefstal. Je bent 100% gedekt tegen fraude en mocht je persoonlijke schade oplopen tijdens de reis van of naar je bestemming ben je hiervoor verzekerd mits de reis met je World Card is aangeschaft. De Visa World Card kost je 36,50 euro per jaar. Een tweede kaart is slechts 16 euro per jaar.

Visa Green Card

Met de Visa Green Card draag je effectief bij aan een beter milieu. Bij elk product dat je aanschaft wordt berekend hoeveel CO2 is vrijgekomen bij de productie. Deze punten worden geverifieerd door Price Waterhouse Coopers en via de, ook zeer milieubewuste, Triodos Bank geïnvesteerd in verschillende milieu projecten. Je krijgt bij de Visa Greencard 180 dagen aankoopverzekering, een aanvullende reisverzekering en je bent 100% gedekt tegen fraude en misbruik. Bij aanschaf van de Visa Greencard krijg je tevens een milieubewust cadeau. De jaarbijdrage van de Visa Greencard is slechts 25,- euro.

Visa ASN Bank Creditcard

De Visa ASN Creditcard is ontstaan uit een samenwerking tussen de uitgever van Visa Cards en de ASN bank. En dat heeft tot een zeer voordelige en zeer sympathieke creditcard geleid. Niet alleen is de ASN Creditcard met 20,- per jaar een relatief goedkope creditcard, de ASN bank ziet deze creditcard niet als iets om gouden bergen mee te verdienen. De kosten die je, net als bij andere creditcards, moet maken voor transacties investeert de ASN bank voor het grootste deel weer in maatschappelijke projecten. Je kunt zelf kiezen of uw bijdrage wordt geïnvesteerd in de strijd tegen wapenhandel, acties voor eerlijke handel, duurzame energie of de strijd tegen kinderarbeid. De Visa ASN Creditcard is met recht een voordelige en zeer sympathieke creditcard. En 1e jaar krijgt u ook nog eens 50% korting.

ANWB Visa Card

De ANWB Visa Card is de zeer voordelige Visa creditcard voor ANWB leden. Voor slechts 11,50 euro per jaar krijg je een aankoopverzekering van 180 dagen en ben je 100% verzekerd tegen fraude. Daarnaast hebben de ANWB en Visa in samenwerking een cadeau programma opgezet. Elke maand krijg je het gratis blad ANWB Visa Vie met voordelen en kortingen, en je kunt korting krijgen op producten uit de ANWB shop.

Visa World Photo Card

De Visa World Photo Card heeft exact dezelfde voordelen en voorwaarden als de Visa World Card, maar in plaats van het Visa logo kunt je je eigen foto op de creditcard laten plaatsen. Je creditcard wordt persoonlijker en leuker met een foto van een dierbaar persoon of een herinnering aan een leuk moment. De kosten voor de Visa World Photo Card zijn gelijk aan de kosten van de Visa World Card, alleen betaal je eenmalig 9,75 euro extra voor het plaatsen van de foto.

Visa World Panda Card

Ook de Visa World Panda Card heeft exact dezelfde voordelen en voorwaarden als de Visa World Card. De World Panda Card is echter meer dan een betaalmiddel, je steunt ook meteen het Wereld Natuur Fonds. Een deel van de kosten die je moet maken komen ten goede van projecten van het WNF, zodat je indirect bijdraagt aan klimaatprojecten, hulp aan bedreigde diersoorten en meer projecten. Met de World Panda Card laat je zien dat je de natuur een warm hart toedraagt. De World Panda Card is het 1e jaar gratis en kost daarna 36,50 euro per jaar.

Visa World Card Platinum

De Visa World Card Platinum is met recht het paradepaardje onder de Visa creditcards. Een bestedingslimiet van 5000,- euro, een verlengde aankoopverzekering van 365 dagen, een zeer uitgebreide doorlopende reisverzekering, 24 uur per dag fraudepreventie, verzekerd voor medische kosten op reis, verzekerd voor rechtsbijstand, verzekerd voor voertuighulp op reis, familieleden zijn automatisch inbegrepen in de dekking, de lijst van voordelen en gemakken gaat maar door en door. De Platinum card is de geslepen diamant van de Visa World Card serie. De Visa World Card Platinum kost 154 euro per jaar. Een extra World Card Platinum is gratis.

Holland Visa Card

De Holland Visa Card zet helemaal in op de oranje fan en oranje acties. Als je bij elke betaling die je met uw creditcard doet dat Holland gevoel wilt beleven is de deze kredietkaart absoluut iets voor jou. Maar dat is niet alles. De Holland Visa Card heeft namelijk een zeer voordelige extra optie, het laagste prijs- en garantieplan. Als je een artikel hebt gekocht en kort daarna zie je hetzelfde artikel ergens goedkoper krijg je het verschil terug van de creditcard maatschappij. Voor slechts 14,95 euro per jaar kun je hiermee meteen die TV kopen bij de winkel die hem op voorraad heeft en daarna via het laagste prijs- en garantieplan eens rustig uitzoeken waar je hem goedkoper had kunnen krijgen. En die verschillen kunnen behoorlijk oplopen. De Holland Visa Card zelf kost 19,95 euro per jaar.

Visa World Card Gold

De Visa World Card Gold is zeer geschikt voor mensen die regelmatig in het buitenland vertoeven of grote aankopen doen. De Visa Gold Card heeft een verhoogde bestedingslimiet van 5000,- euro, je krijgt gratis een verlengde aankoopverzekering van 365 dagen, en de Visa World Card Gold is voor het doen van transacties in buitenlandse valuta ongeveer 2 keer zo voordelig als de standaard Visa World Cards. Deze kredietkaart scoort in verhouding met de meeste creditcards hoog wat betreft prijs-kwaliteit verhouding. Als je van klasse en gemak houdt is de Visa World Card Gold zeker de ideale creditcard. De Visa World Card Gold kost 55 euro per jaar. Een extra Visa World Card Gold is daarentegen gratis!geld lenen kost geld