Je bent hier: Home > Nieuws > Bitcoin Meester wordt sponsor van AZ Alkmaar

Bitcoin Meester wordt sponsor van AZ Alkmaar

Bitcoin Meester wordt sponsor van AZ Alkmaar

01 juli 2021

De Nederlandse cryptocurrency aanbieder Bitcoin Meester zal tot midden 2024 de exclusieve en officiële Cryptocurrency Partner van AZ worden.

Bitcoin Meester is één van de bekendste en populairste cryptocurrency brokers van Nederland omdat ze een gebruiksvriendelijk platform aanbieden waarop veel coins kunnen verhandeld worden. Om het merk nog bekender te maken wordt nu gekozen voor voetbalsponsoring.

"We willen de AZ-supporters en de rest van Nederland op een aansprekende manier kennis laten maken met crypto en Bitcoin Meester", aldus CEO Mitchell Zandwijken.

Ook bij AZ zijn ze zich bewust van de snelgroeiende cryptocurrency markt in Nederland. "Juist in een nieuwe markt is enige sturing wel belangrijk. Niet iedereen is al goed bekend met cryptovaluta en Bitcoin Meester is in staat nieuwe gebruikers op verantwoorde wijze wegwijs te maken in deze wereld", zegt AZ's Commercieel Directeur Michael Koster.

Bitcoin Meester is geregistreerd bij de Nationale Bank en is bijgevolg een serieuze speler. Omdat er in het verleden nogal wat malafide aanbieders actief waren moeten cryptocurrency bedrijven zich registreren bij de DNB.

Bitcoin op balans

Een deel van het sponsorbedrag zal door Bitcoin Meester in bitcoin betaald worden. AZ zal dit bedrag tijdens de samenwerking op de balans laten staan en is hiermee de eerste Nederlandse voetbalclub die bitcoins bezit.

Lees meer over beleggen in cryptocurrency.


Laatste artikels over Beleggen


De voordelen van schenken door te beleggen

12 juli 2021

Een schenking kun je het beste doen door middel van de warme hand. Dit betekent dat je al een gift doet wanneer je er nog zeggenschap over hebt, in tegenstelling tot bij een erfenis (koude hand) welke pas van pas komt bij je overlijden.
Lees meer


Wees voorzichtig met financiële influencers

03 juli 2021

De AFM waarschuwt voor influencers die op sociale media aandelen of cryptomunten promoten.
Lees meer


Financiële influencers leren jongeren beleggen

20 mei 2021

Uit een onderzoek van BUX blijkt dat maar liefst 20% van de jongeren zijn beleggingskennis verwerft dankzij influencers.
Lees meer


Phishing bij cryptocurrency

22 april 2021

Criminelen proberen steeds vaker om cryptomunten in hun bezit te krijgen door de eigenaars om de tuin te leiden.
Lees meergeld lenen kost geld

Populair op Financeinfo.nlBitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 50 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken