Je bent hier: Home > Verzekeringen > Autoverzekering > Pechhulp

Autoverzekering met pechhulp

Bij de autoverzekering met pechhulp ben je verzekerd voor hulp bij autopech. Je heeft de keuze uit een aanvullende pechhulp binnenland of buitenland.

Pechhulp is erg handig omdat het een stukje zekerheid geeft. Als je pech hebt met de auto moet je niet bang zijn voor hoge rekeningen. Zeker als je auto al wat ouder is, kan het een goed idee zijn om te kiezen voor pechhulp.

Wat wordt er vergoed?

Heb je een autoverzekering met gratis pechhulp afgesloten? Dan wordt jouw auto direct gratis gemaakt als je pech hebt onderweg. Het kan natuurlijk voorkomen dat het niet mogelijk is om de auto ter plaatse te maken. In dat geval wordt er gratis vervangend vervoer voor je geregeld.

In het buitenland?

Wil je tijdens je vakantie of zakenreis verzekerd zijn voor pechhulp in het buitenland? Daarvoor kun je bij de meeste verzekeraars de module pechhulp buitenland inschakelen. Zo kom je niet voor onverwachtse kosten te staan tijdens je reis. En bij problemen weet je meteen wat te doen.

De kosten van het ter plaatse repareren van je auto of het vervangend vervoer worden door deze module vergoed. Daarnaast ben je er met een autoverzekering pechhulp buitenland vaak ook van verzekerd dat je auto wordt teruggebracht naar Nederland!