Je bent hier: Home > Verzekeringen > Zorgverzekering > Zorgtoeslag > Hulp bij aanvragen

Hulp nodig bij zorgtoeslag aanvragen?

Ondanks dat het aanvragen van zorgtoeslag niet bijzonder moeilijk is, besteden de meeste mensen het aanvragen hiervan toch liever uit aan een partij die gespecialiseerd is in het doorlopen van het aanvraagproces. Een van de bekendere partijen voor het aanvragen van zorgtoeslag is toch wel de website Zorgtoeslag.nl.

Voor een eenmalig bedrag kun je de professionele medewerkers van dit bedrijf je zorgtoeslag laten aanvragen, je weet dan in ieder geval zeker dat je het maximale bedrag aan zorgtoeslag ontvangt. Je hebt helemaal geen omkijken naar het doorlopen van het proces, dit kun je dus gemakkelijk allemaal uit handen geven.

Veel mensen twijfelen of het misschien slimmer is om het aanvragen zelf te doen in plaats van dit uit te besteden. Het grote voordeel van het laten uitvoeren van de aanvraag door professionals is dat deze ervoor kunnen zorgen dat je werkelijk het hoogste bedrag aan zorgtoeslag ontvangt. Als je het zelf moet aanvragen laat je in de meeste gevallen maandelijks toch een groot bedrag liggen, dat is uiteindelijk natuurlijk zonde.

Stop laten zetten van zorgtoeslag

De website Zorgtoeslag helpt je niet alleen bij het aanvragen van de zorgtoeslag, ook het laten stopzetten van de toeslag en het stellen van tussentijdse vragen is bij deze partij geen enkel probleem. Heb je een vraag over jouw zorgtoeslag? Dan kun je op werkdagen altijd contact opnemen, telefonisch of per e-mail.

Toeslagen zijn voor de meeste mensen dusdanig belangrijk, dat ze het graag uit willen besteden om te voorkomen dat ze uiteindelijk een te laag bedrag ontvangen. De kosten voor het aanvragen van zorgtoeslag zijn op deze manier nog geen 30 euro, het is dus zeker de moeite waard om het professionele team van Zorgtoeslag.nl voor jou aan de slag te laten gaan.

Zorgtoeslag.nl ervaringen / review

Als je even op het internet rondsurft heb je misschien al wel een klacht tegengekomen over Zorgtoeslag.nl, een onderneming die je helpt met het aanvragen van de zorgtoeslag. Sommige mensen vinden Zorgtoeslag.nl oplichting omdat je zelf de zorgtoeslag gratis kan aanvragen via de website van de belastingen. Als Zorgtoeslag.nl jouw aanvraag behandeld heeft zal er een kleine 30 euro van je rekening gehaald worden. Dat levert wel wat klachten op van mensen die dachten dat de dienst gratis was of niet begrepen dat ze niet op de website van de overheid aan het werken waren.

Een dienst als Zorgtoeslag.nl kan uiteraard niet gratis zijn. De experts van Zorgtoeslag.nl leveren een extra service tegenover de belastingdienst: ze bekijken eerst je aanvraag en nemen eventueel nog telefonisch contact op met je als ze meer informatie nodig hebben. De dienst helpt je zo om de maximale zorgtoeslag aan te vragen. Als klant geef je een machtiging aan Zorgtoeslag.nl om de aanvraag in te dienen. Dat kunnen ze zonder de DigiD-code die je nodig hebt om zelf in te loggen bij de belastingdienst. Kortom, via de website wordt het aanvragen van de zorgtoeslag makkelijker gemaakt en de onderneming rekent daar een kleine en éénmalige vergoeding voor aan.

Zorgtoeslag.nl is geen oplichting of nepwebsite

Zoals hierboven reeds uitgelegd levert het bedrijf enkele extra diensten die je helpen met het aanvragen van de maximale zorgtoeslag. Daarnaast staat duidelijk op de website vermeld dat hiervoor een vergoeding wordt aangerekend. Wie de website even bekijkt ziet meteen dat de onderneming aangeeft een 'intermediair ' of tussenpersoon te zijn. Er wordt duidelijk vermeld 'Wij rekenen voor deze dienstverlening een eenmalige vergoeding'. Voor mensen die de website eerst even bekeken hebben kan de vergoeding dus niet als een verrassing komen.

Ook bij het indienen van de aanvraag wordt gevraagd om expliciet akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en het feit dat de onderneming de aanvraag zal indienen bij de belastingdienst. Er wordt ook expliciet gevraagd om akkoord te gaan met het incasseren van de vergoeding. Na het bevestigen ontvangt de aanvrager bovendien nog een bevestigingsmail waarin de kostprijs vermeld staat. Dit alles maakt toch wel duidelijk dat het zeker niet over oplichting gaat maar eerder over klanten die snel gehandeld hebben zonder even deftig te lezen wat er op de website staat. De vormgeving van de website is bovendien ook erg verschillend van de website van de belastingdienst, zodat er zeker geen verwarring mogelijk is.

Zorgtoeslag.nl annuleren

Na het indienen van de aanvraag heeft de klant bovendien de mogelijkheid om binnen de periode van 14 dagen kosteloos te annuleren. Dat wordt ook gemeld in de bevestigingsmail. Indien je binnen deze periode niet annuleert, wordt de dienst geleverd en zal je de zorgtoeslag ontvangen. De vergoeding voor Zorgtoeslag.nl zal ook van je rekening worden gehaald middels een automatische incasso. De meeste klachten over Zorgtoeslag.nl komen op het moment dat het bedrag van de rekening van de klant is gehaald. De klant is op dat moment echter vaak genoeg gewaarschuwd over de kosten, zodat klachten over de vergoeding meestal geen reden van bestaan hebben.

Bezoek Zorgtoeslag.nl >>