Je bent hier: Home > Creditcards > Prepaid creditcard > Vergelijken > bunq

bunq creditcard

bunq creditcard

Bij bunq krijg je een gratis creditcard bij elk abonnement. Het goedkoopste abonnement is 'Easy Bank' en geeft je een volledige bankrekening voor slechts 2,99 euro per maand.

Om bunq te gebruiken heb je een smartphone nodig. Via de app bestel je een gratis virtuele creditcard. Opwaarderen kan via iDEAL of overschrijving en je kan de creditcard meteen gebruiken via Apple Pay of Google Pay. Een fysieke creditcard bestel je ook gratis.

Voordelen bunq rekening

  • Gratis debitcard en gratis creditcards
  • Koppeling mogelijk aan Apple/Google Pay zodat je met je smartphone of watch kunt betalen
  • Gratis spaarrekeningen met hoge rentevoeten
  • Handige persoonlijke bunq.me betaallinks maken
  • Cashbacks bij duurdere abonnementen
  • Betalingen in vreemde munten: geen extra wisselkoerskosten
Gratis bunq creditcard aanvragen

Over bunq

De Nederlandse bank bunq is een verfrissende en innovatieve speler in de financiële sector. Ze hebben de traditionele bankervaring opnieuw vormgegeven door te focussen op gebruikersgemak, transparantie en innovatie.

Een van de meest opvallende kenmerken van bunq is de focus op innovatie en technologie. Ze waren een van de eerste banken die Apple Pay en Google Pay aanboden aan hun klanten, waardoor betalingen snel en gemakkelijk konden worden gedaan met behulp van mobiele apparaten. Bovendien heeft bunq een eigen ontwikkelaarsplatform gelanceerd, waarmee ontwikkelaars kunnen bouwen op de infrastructuur van bunq en innovatieve financiële apps kunnen creëren.

Wat bunq echt uniek maakt, is hun toewijding aan duurzaam bankieren. Ze beloven geen geld te investeren in de fossiele brandstofindustrie en werken actief aan het verminderen van hun ecologische voetafdruk. Bovendien bieden ze klanten de mogelijkheid om hun eigen groene projecten te financieren door middel van hun eigen Green Card-programma.

Al met al heeft bunq zichzelf gepositioneerd als een van de meest progressieve en klantgerichte banken in Nederland en daarbuiten. Met hun focus op innovatie, technologie en duurzaamheid blijven ze de regels veranderen en de toekomst van bankieren vormgeven.


Advertentie

Finst

Populair op Financeinfo.nl