Je bent hier: Home > Creditcards > Prepaid creditcard > Vergelijken > Paypal

Paypal Prepaid Mastercard

Paypal prepaid Mastercard of PayPal Debit MasterCard is een service van Paypal die in sommige landen wordt aangeboden. Paypal is een soort van digitale rekening waarmee je makkelijk geld kan ontvangen en versturen naar iedereen met een Paypal account. Met Paypal kun je veilig en snel online betalen zonder overal je kredietkaartgegevens achter te laten of altijd met je bankrekening te moeten betalen. Het saldo op je account kan je ook gebruiken met de Debit MasterCard van Paypal, waardoor je ook in fysieke winkels en restaurants kan betalen.

Paypal creditcard niet beschikbaar in Nederland

Helaas is deze kaart van Paypal niet wereldwijd beschikbaar en in Nederland is de kaart dus niet te verkrijgen. Op onze website staat wel een prepaid creditcards vergelijking en zo kan je zien welke alternatieven er zijn in Nederland.

Beste alternatieven

Het aantrekkelijkste alternatief voor een Paypal Mastercard is een rekening openen bij N26. Deze snelgroeiende Duitse mobiele bank biedt een gratis bankrekening aan met een gratis Mastercard. Meer informatie op de N26 website.

Een ander alternatief is de Skrill prepaid mastercard. Net zoals Paypal is Skrill een digitale portefeuille waarop je geld kan storten. Je kan geld versturen naar andere Skrill leden en op heel wat websites kan je ook met Skrill betalen, net zoals je dat via Paypal kan doen. Via het saldo van je Skrill account kan je ook betalingen uitvoeren met de Skrill prepaid Mastercard. Deze kaart kost 10 euro per jaar.

Andere alternatieven voor de prepaid creditcard van Paypal

Een goed alternatief voor Nederland is de VIABUY prepaid Mastercard, die ook met een online kaartrekening komt. Viabuy beschikt zo over een uitgebreide online bankieren functie wat een echte meerwaarde is tegenover andere prepaid creditcards. In Nederland zijn verder nog een aantal andere interessante prepaid creditcards beschikbaar, waardoor je een goede vergelijking kan maken.


Advertentie

Finst

Populair op Financeinfo.nl