Je bent hier: Home > Creditcards > Prepaid creditcard > Vergelijken > Skrill

Skrill prepaid Mastercard

Mastercard prepaid zonder bkr

De Skrill Prepaid MasterCard© is één van de goedkoopste prepaid creditcards die je op de markt kan vinden. Je betaalt hier slechts 10 euro per jaar voor en krijgt toch alle voordelen van een echte Mastercard, hoewel het eerder over een debetkaart gaat. Je moet vooraf geld opladen op deze kaart, waarna ze gebruikt kan worden zoals een normale kredietkaart. Je kan hiermee overal betalen, zowel online als offline.

Skrill is een betrouwbare wereldleider op de markt van de prepaid creditcards. Skrill verstrekt je een prepaid creditcard van Mastercard© voor 10 euro per jaar. Dit is bij de goedkoopste prepaid creditcards die je kunt vinden in Nederland.

Skrill prepaid Mastercard en Skrill digitaal account

Skrill werkt met een online account, vergelijkbaar met Paypal. Je kan deze Skrill account gebruiken om geld te verzenden naar andere Skrill gebruikers, om zelf geld te ontvangen of om te betalen in webshops. De prepaid creditcard wordt gekoppeld aan jouw Skrill account en met de creditcard kan je het saldo van de Skrill account daarna ook offline besteden. De Prepaid Mastercard van Skrill is dus gewoon een manier om het geld op jouw Skrill account te kunnen uitgeven.

Overige kosten

Je Skrill accountsaldo opwaarderen via een overschrijving of een andere aangeboden methode kost 1%. Transacties in winkels, restaurants en webshops zijn ten laste van de verkoper, maar soms wordt er wel gekozen om deze kosten door te rekenen aan de klant. Verder zijn er amper kosten. Geld afhalen aan automaten kost 1,75% en voor betalingen in andere munten wordt een fee gerekend van 3,99%.

Skrill account openen

Om een Skrill account te openen moet je minstens 18 jaar oud zijn. Skrill zal vragen om je identiteit en adres te bewijzen, maar een BKR check wordt niet uitgevoerd.

Extra's

Skrill eist dat je zeer regelmatig de stand van je Skrill account bekijkt. Als je kaartgegevens gestolen zijn en er op onverklaarbare wijze geld van je rekening verdwijnt, moet je Skrill meteen op de hoogte brengen. Skrill zal je een nieuwe kaart bezorgen en zal het bedrag van malafide transacties terugstorten.

Eventuele problemen met leveringen van artikelen die je online gekocht hebt moet je oplossen met de verkoper. Skrill biedt hier wat minder service dan ICS, die strikt toekijken op eventuele fraude en die bovendien een gratis aankoopverzekering aanbieden.

Kenmerken

 • Makkelijk geld ontvangen met een Skrill account
 • Kosten voor een Skrill Mastercard zijn maar 10 euro per jaar
 • Skrill behoort tot de goedkoopste prepaid Mastercard aanbieders
 • Geen BKR toetsing of registratie
 • Wereldwijd pinnen bij pinautomaat met Mastercard logo
 • Het kost wereldwijd 1,75% per opname aan een geldautomaat
 • Online account met realtime overzicht van je inkomsten en uitgaven
 • Opladen via directe bank overschrijving is mogelijk
 • Kaart aanvragen is gratis (dus geen inschrijfkosten)
 • Prepaid Skrill Mastercard heeft de voordelen van een gewone creditcard van Mastercard
 • Prepaid Mastercard aanvragen duurt in totaal zo'n 10 werkdagen voor je de kaart in huis hebt.
 • Onbeperkte besteding, dus geen limiet.
Skrill kaart Aanvragen

Advertentie

Finst

Populair op Financeinfo.nl