Je bent hier: Home > Leningen > 500 euro lenen

500 euro lenen

Wil je 500 euro lenen? Dan kan je dit online doen door gebruik te maken van een minilening. Er zal geen BKR controle plaatsvinden. Dit zorgt ervoor dat het gehele proces net wat sneller verloopt. Het is bovendien geen probleem om een krediet af te sluiten op het moment dat je al een andere lening hebt lopen. Is er sprake van een betalingsachterstand? Zolang je inkomen of uitkering voldoende hoog is kun je 500 euro lenen door een minilening af te sluiten.

Looptijd en kosten

De looptijd van een minilening van 500 bedraagt slechts 30 dagen. Na afloop betaal je €505.41 terug, dit is inclusief de maximale rentevoet die de aanbieder mag toepassen. Daarnaast is ook een garantstelling nodig. Dit kan gebeuren door een persoon die je kent ofwel moet je beroep doen op Global Guarantee. Deze service kost €140,88 waardoor de kostprijs van dergelijke minilening toch erg fors oploopt. Procentueel gezien lopen de kosten dan op tot maar liefst 30% van het ontleende bedrag van 500 euro!

Alternatieven

Een betere optie is kiezen voor een creditcard waarmee je ook makkelijk een periode kan overbruggen tot aan je volgende salaris. Of een doorlopend krediet, waarmee je altijd een bedrag ter beschikking kan hebben.


geld lenen kost geld

Advertentie

Finst

Populair op Financeinfo.nl