Je bent hier: Home > Leningen > bruiloft

Geld lenen voor een bruiloft

Een bruiloft moet de mooiste dag van je leven worden. Eindelijk de eeuwige trouw aan jouw partner beloven en dat vraagt natuurlijk om een mooi feestje met al jullie dierbaren. Er is slechts ??n nadeel: de kosten van een bruiloft lopen al snel torenhoog op. Een simpele bruiloft kost al gauw €10.000 en dan spreken we nog niet eens over een uitgebreid feest. Als je zelf geen ruimte hebt om te sparen, kun je ervoor kiezen om geld te lenen voor de mooiste dag van jullie leven.

Geld lenen voor een bruiloft - het trouwkrediet

Er zijn ontzettend veel mensen die geld lenen om hun bruiloft nog specialer te maken. Kredietverstrekkers hebben hierop ingespeeld door het trouwkrediet te lanceren. Het trouwkrediet is een simpele vorm van een doorlopend krediet. Dit houdt in dat je alleen rente hoeft te betalen over het opgenomen bedrag. Het trouwkrediet is vooral geschikt voor mensen die snel hun bruiloft willen regelen, omdat het geld heel vlot beschikbaar is. Ook hoef je niet alles op te nemen, enkel het bedrag wat je op dat moment nodig hebt.

Geld lenen voor een bruiloft - een traditionele lening

Bij het lenen van geld voor een bruiloft is het belangrijk om na te gaan welke lening beter bij jouw situatie past. Is dit het trouwkrediet of kun je toch beter gaan voor een traditionele lening?

Bij een traditionele persoonlijke lening ga je op voorhand het bedrag bepalen dat je nodig hebt en zal je deze som in één keer op je rekening gestort krijgen. Het nadeel is dat je natuurlijk rente moet betalen op het volledige bedrag, zelfs al blijkt dat dit te hoog was ingeschat.


geld lenen kost geld

Advertentie

Finst

Populair op Financeinfo.nl