Je bent hier: Home > Nieuws > Jouw woonwensen uitvoeren – verbouwen

Jouw woonwensen uitvoeren – verbouwen

Jouw woonwensen uitvoeren – verbouwen

27 februari 2021

Misschien heb je net een nieuwe woning gekocht en moet er nog verbouwd worden om al jouw woonwensen uit te kunnen voeren.

Of heb je al een woning en wil je graag verbouwen zodat je weer verliefd bent op je eigen huis. Denk bijvoorbeeld aan meer ruimte in huis, een nieuwe keuken, badkamer of eindelijk dat mooie dakkapel.

In beiden gevallen heb je geld nodig om dit te realiseren. Als je niet voldoende spaargeld hebt of je bestaande hypotheek niet wilt verhogen kun je hier een lening voor afsluiten. Zoals een persoonlijke lening of een doorlopend krediet.

Vaste looptijd of flexibele leenvorm

Bedenk of je een vaste looptijd en rente wilt waarbij je aan het eind van de looptijd schuldenvrij bent of dat je liever een flexibele leenvorm wilt met een variabele rente waarbij tussentijds afgelost geld weer opgenomen kan worden.

Op deze manier profiteer je van de juiste lening voor jouw woonwensen en vind je de meest gunstige rente en goede voorwaarden.

Het vergelijken van meerdere offertes kan je veel geld en zorgen schelen. Zo kom je later niet voor onaangename verrassingen te staan.

Met een verbouwing kun je de waarde van je huis laten stijgen. Voor het lenen van geld voor je eigen huis betaal je ook een lager rentetarief. Deze is in sommige gevallen ook fiscaal aftrekbaar.

Welk bedrag heb je nodig – subsidie voor duurzame verbouwing

Bedenk van tevoren goed welk bedrag je nodig hebt voor de verbouwing. Zorg voor een goed beeld van welke kosten je kunt verwachten. En houd rekening met onvoorziene kosten.

Reken uit of de rente en aflossing in je huidige begroting past en ook als u in inkomen achteruit zou gaan.

Voor sommige duurzame verbouwprojecten kun je subsidie krijgen. Dit verschilt per gemeente. Denk aan het isoleren van je vloeren, dak of muren of de aanleg van een zonneboiler.

Met een goede voorbereiding leen je geld zo verantwoord mogelijk. Met de beste lening, rente en voorwaarden van De Nederlandse Kredietmaatschappij. Die past bij je verbouwing en je woonwensen.

Zo geniet je zeker en zonder zorgen van je verbouwde woning!


Laatste artikels over Leningen


Rekennorm bepaalt leningbedrag

21 april 2021

Wie kent het spreekwoord 'het is beter een andermans hemd dan geen'? Het is een gezegde uit de oude doos wat aangeeft dat je beter kunt lenen dan iets niet hebben.
Lees meer


Lening tijdens corona?

10 april 2021

Het hoeft geen betoog dat bepaalde bedrijven het moeilijk hebben. Geen of te weinig omzet omdat de deuren dicht moeten. De horeca, winkels en evenementenbranche zitten in zwaar weer. Hoe kunnen ze het hoofd boven water houden?
Lees meer


Meer dan 44 miljard euro aan financiering voor ondernemers

06 april 2021

Uit de derde Corona Monitor van de banken blijkt dat circa 52.000 ondernemers voor ruim 44 miljard euro aan financiering ontvangen hebben.
Lees meer


Verdrievoudiging wanbetalingen verwacht

12 maart 2021

Experian verwacht dat één op de zestien mkb bedrijven binnen anderhalf jaar failliet zal gaan, wat voor meer wanbetalingen zal zorgen.
Lees meer


Ondernemers zoeken naar leningen buiten banksysteem

27 februari 2021

Door de coronacrisis is de toegang van ondernemers tot bankfinanciering heel wat moeilijker geworden.
Lees meergeld lenen kost geld

Populair op Financeinfo.nlBitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 50 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken