Je bent hier: Home > Nieuws

Financeinfo.nl nieuws


Hoe kun je veilig internetbankieren?

22 april 2018

Internetbankieren is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Niemand kan zich nog voorstellen dat hij acceptgirokaarten en met pen ingevulde overschrijvingsformulieren bij zijn bank inlevert zodat zij de betaling kunnen verwerken.
Lees meer >>


Geld verdienen vanuit huis

16 april 2018

Of je nu een bezige huismoeder, -vader of student bent, of gewoon wat extra geld wilt verdienen - werken vanuit het comfort van je eigen huis kan je helpen om op een aangename manier extra inkomen te genereren.
Lees meer >>


Zo spaar je gericht voor een bepaald doel

13 april 2018

Veel mensen vinden het moeilijk om te sparen. Maar ook al heb je niet veel ruimte in je inkomen, toch is het bijna altijd wel mogelijk om een klein bedrag te sparen.
Lees meer >>


De aangifte, zelf invullen of uitbesteden?

02 april 2018

Ieder jaar nodigt de Belastingdienst ons uit om aangifte inkomstenbelasting te doen. Niet dat het een vrijblijvende uitnodiging is, want veel Nederlanders zijn verplicht om aangifte te doen.
Lees meer >>


Is een combinatieverzekering altijd de beste keus?

22 maart 2018

Veel verzekeringsmaatschappijen willen je ertoe bewegen om alle verzekeringen in je huishouden bij hen af te sluiten.
Lees meer >>


Kan ik nog geld verdienen met mijn spaargeld?

14 maart 2018

De spaarrente is al geruime tijd historisch laag. Dit komt omdat de Europese Centrale Bank een extreem lage rente hanteert.
Lees meer >>


Besparen op je zorgverzekering? Ontdek 10 bespaartips

06 maart 2018

Wil je geld besparen op je zorgverzekering? Dat is eenvoudiger dan je denkt! Er zijn maar liefst 10 manieren om eenvoudig geld te besparen.
Lees meer >>


Zal ik wel of niet een creditcard aanvragen?

28 februari 2018

Een creditcard is erg handig. Je betaalt er wereldwijd mee in winkels of restaurants en ook bij online aankopen wordt een creditcard vrijwel overal aanvaard.
Lees meer >>


Oudere artikels  geld lenen kost geld