Je bent hier: Home > Nieuws

Financeinfo.nl nieuws


Slechts 1 op de 5 ZZP'ers heeft een AOV

05 november 2017

ZZP'ers staan onvoldoende stil bij de mogelijkheid dat zij (tijdelijk) arbeidsongeschikt kunnen worden. Het is namelijk zo dat slechts 1 op de 5 ZZP'ers een arbeidsongeschiktheidsverzekering heeft.
Lees meer >>


De voor- en nadelen van ETF's

17 oktober 2017

ETF's, ofwel Exchange Traded Funds, worden ook wel trackers genoemd. De laatste jaren is er een grote toename te zien in het aantal zogenaamde thema-trackers.
Lees meer >>


Liever een recreatiewoning kopen dan sparen

09 oktober 2017

Sparen wordt steeds minder aantrekkelijk. Meerdere banken bieden ondertussen al totaal geen spaarrente meer aan.
Lees meer >>


Een 5 jaar langere looptijd om de last te verlagen

01 oktober 2017

Goed nieuws voor mensen die moeite hebben met het ophoesten van de maandtermijnen van een consumptief krediet. Vanaf september 2017 is het namelijk mogelijk om dit krediet te verlengen.
Lees meer >>


Voordelen van een energievergelijker en jaarlijks overstappen

17 mei 2017

Wist je dat jaarlijks energie besparen en overstappen je flink wat geld kan opleveren? Soms wel tot €400,- per jaar. Geld waar je allemaal mooie dingen van kunt doen. Hieronder lees je waarom energiekosten vergelijken nou zo slim is en waarom je jaarlijks zou moeten overstappen via een energievergelijker.
Lees meer >>


Savedo: alternatieve spaarmogelijkheden weinig bekend in Nederland

27 mei 2016

De extreem lage spaarrente is een doorn in het oog voor alle spaarders. Door gebruik te maken van het nieuwe platform Savedo kunt u makkelijk een hogere spaarrente te pakken krijgen.
Lees meer >>


Mannen sparen minder goed dan vrouwen

11 maart 2014

Mannen kunnen minder goed sparen van vrouwen, vindt ongeveer de helft van de Nederlanders. Dit blijkt uit een onderzoek dat is uitgevoerd door Mediaxplain. Het onderzoek werd uitgevoerd onder duizend Nederlandse volwassenen.
Lees meer >>


Veiling spaarrente brengt niet veel op

26 februari 2014

De spaarrente is momenteel bij de meeste banken niet erg hoog en de Consumentenbond probeerde hier iets tegen te doen. De Consumentenbond was van plan om het spaargeld van leden van de Consumentenbond te veilen aan de bieder die de hoogte rente bood.
Lees meer >>


Oudere artikels  geld lenen kost geld