Je bent hier: Home > Nieuws

Financeinfo.nl nieuws


Zelf je hypotheek regelen

18 juni 2018

Een hypotheek aanvragen was vroeger een klus voor de deskundige. Veel mensen verdiepten zich er nauwelijks in en lieten het over aan de adviseur.
Lees meer >>


Wat vergoedt mijn inboedelverzekering?

04 juni 2018

De ene inboedelverzekering is de andere niet. Als je een verzekering gaat afsluiten is het dan ook erg belangrijk om goed te kijken welke verzekering het beste bij je past.
Lees meer >>


Waar vind je nog een aantrekkelijke spaarrente?

28 mei 2018

De spaarrente is al jaren historisch laag. Het is bijna niet voor te stellen dat je in de jaren 90 van de vorige eeuw tot wel 8% rente op je spaargeld kon krijgen.
Lees meer >>


Een nieuwe smartphone kopen

13 mei 2018

De smartphone is niet meer weg te denken uit ons leven. Vrijwel iedere volwassene heeft een mobieltje.
Lees meer >>


Wat is de beste creditcard voor in het buitenland?

05 mei 2018

Als je naar het buitenland gaat met vakantie of voor een zakelijke trip, dan wil je overal gemakkelijk en veilig kunnen betalen bij restaurants, hotels en winkels.
Lees meer >>


Hoe kun je veilig internetbankieren?

22 april 2018

Internetbankieren is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Niemand kan zich nog voorstellen dat hij acceptgirokaarten en met pen ingevulde overschrijvingsformulieren bij zijn bank inlevert zodat zij de betaling kunnen verwerken.
Lees meer >>


Geld verdienen vanuit huis

16 april 2018

Of je nu een bezige huismoeder, -vader of student bent, of gewoon wat extra geld wilt verdienen - werken vanuit het comfort van je eigen huis kan je helpen om op een aangename manier extra inkomen te genereren.
Lees meer >>


Zo spaar je gericht voor een bepaald doel

13 april 2018

Veel mensen vinden het moeilijk om te sparen. Maar ook al heb je niet veel ruimte in je inkomen, toch is het bijna altijd wel mogelijk om een klein bedrag te sparen.
Lees meer >>


Oudere artikels  geld lenen kost geld