Je bent hier: Home > Nieuws

Financeinfo.nl nieuws


Voordelen van een energievergelijker en jaarlijks overstappen

17 mei 2017

Wist je dat jaarlijks energie besparen en overstappen je flink wat geld kan opleveren? Soms wel tot €400,- per jaar. Geld waar je allemaal mooie dingen van kunt doen. Hieronder lees je waarom energiekosten vergelijken nou zo slim is en waarom je jaarlijks zou moeten overstappen via een energievergelijker.
Lees meer >>


Savedo: alternatieve spaarmogelijkheden weinig bekend in Nederland

27 mei 2016

De extreem lage spaarrente is een doorn in het oog voor alle spaarders. Door gebruik te maken van het nieuwe platform Savedo kunt u makkelijk een hogere spaarrente te pakken krijgen.
Lees meer >>


Mannen sparen minder goed dan vrouwen

11 maart 2014

Mannen kunnen minder goed sparen van vrouwen, vindt ongeveer de helft van de Nederlanders. Dit blijkt uit een onderzoek dat is uitgevoerd door Mediaxplain. Het onderzoek werd uitgevoerd onder duizend Nederlandse volwassenen.
Lees meer >>


Veiling spaarrente brengt niet veel op

26 februari 2014

De spaarrente is momenteel bij de meeste banken niet erg hoog en de Consumentenbond probeerde hier iets tegen te doen. De Consumentenbond was van plan om het spaargeld van leden van de Consumentenbond te veilen aan de bieder die de hoogte rente bood.
Lees meer >>


Salarisverhoging niet het belangrijkst voor vrouw

17 februari 2014

Vaak denken mensen dat salarisverhoging erg belangrijk is, voor mannen en voor vrouwen. Uit onderzoek blijkt nu dat alhoewel de Nederlandse vrouw salarisverhoging heus wel prettig vindt, salarisverhoging niet op de eerste plaats komt.
Lees meer >>


Waar betaalt u het minste voor een betaalrekening?

07 februari 2014

Uw geld parkeren bij de bank brengt helaas kosten met zich mee. Voor een betaalrekening wordt aan de meeste mensen geld gevraagd door alle banken. Bij welke bank betaalt u het minste voor een betaalrekening?
Lees meer >>


Ouders schenken nog even veel

31 januari 2014

Sinds een tijdje mogen ouders tot €100.000 belastingvrij schenken aan hun kinderen, als het geld vervolgens gebruikt wordt voor de aankoop of verbetering van een woning. Deze nieuwe regeling heeft er echter niet voor gezorgd dat ouders meer zijn gaan sc
Lees meer >>


Meer geld over om te sparen

22 januari 2014

Loonstrookverwerker ADP gaf onlangs basis van eigen berekeningen aan dat veel werknemers dit jaar meer geld over houden na belastingaftrek.
Lees meer >>


Oudere artikels  geld lenen kost geld