Je bent hier: Home > Nieuws > Bitvavo verlengt partnerschap met KNVB tot 2026

Bitvavo verlengt partnerschap met KNVB tot 2026

Bitvavo verlengt partnerschap met KNVB tot 2026

16 juni 2024 - door Redactie

Bitvavo, Nederland's grootste crypto-exchange en trotse partner van de KNVB, heeft een innovatieve manier gevonden om fans te verbinden met het Nederlands Elftal.

Tijdens EURO2024 introduceert Bitvavo opnieuw hun speciaal ontwikkelde robotarm, waarmee fans handtekeningen van hun favoriete Oranje-spelers kunnen krijgen. Deze high-tech arm is te vinden in de officiële KNVB-fanshop op Utrecht Centraal.

Innovatie brengt Oranje dichterbij de fans

Volgens Marcel Ribbens, Head of Brand and Communication bij Bitvavo, is deze innovatieve oplossing een uitkomst van hun zoektocht om het partnerschap met de KNVB zichtbaar te maken. “Ons bedrijf draait om crypto en nieuwe technologie. Vandaar dat we iets innovatiefs wilden introduceren, zoals een robotarm die handtekeningen zet. Het is fantastisch om te zien hoe fans in de rij staan om een handtekening te krijgen van hun favoriete speler,” aldus Ribbens. “Natuurlijk is het de ultieme ervaring om je Oranjeheld in persoon te ontmoeten, maar de reacties op de robotarm zijn enorm positief.”

Hoe werkt het? De robotarm is geprogrammeerd met de handtekeningen van alle spelers uit de EK-selectie, waardoor fans de handtekening kunnen verkrijgen van sterren zoals Virgil van Dijk, Denzel Dumfries, Tijjani Reijnders en Xavi Simons. Dit innovatieve apparaat biedt fans een unieke kans om een blijvend aandenken aan hun favoriete Oranjehelden te bemachtigen.

Een unieke beleving in de KNVB fanstore

De KNVB heeft voor het eerst een officiële fanstore geopend op Utrecht Centraal, waar de robotarm een prominente plek inneemt. Deze store is dagelijks geopend en gratis toegankelijk voor iedereen. Fans kunnen hier zowel nieuwe shirts als oudere oranje shirts laten signeren.

Partnerschap met KNVB verlengd tot 2026

Bitvavo is sinds maart 2022 partner van het Nederlandse voetbal en heeft de samenwerking met de KNVB nu verlengd tot juli 2026. Innovatie en fanbeleving staan centraal in dit partnerschap. Bitvavo is een partner naast andere grote namen zoals ING, Nike, KPN, Albert Heijn en de Nederlandse Loterij.

Over Bitvavo

Opgericht in 2018 in Amsterdam, is Bitvavo inmiddels de grootste crypto-exchange van de Benelux. Gebruikers kunnen hier makkelijk bitcoin kopen met iDEAL.

Het Bitvavo platform, dat meer dan 290 verschillende cryptocurrencies aanbiedt, wordt door meer dan 1,5 miljoen Nederlandse gebruikers gewaardeerd om zijn kracht, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Bitvavo is bovendien geregistreerd bij De Nederlandsche Bank (DNB), wat bijdraagt aan de betrouwbaarheid en veiligheid van het platform.

Open hier je Bitvavo account.

Finst

Laatste artikels over Cryptocurrency


Crypto.com krijgt miljoenenboete van DNB

14 maart 2024

Foris DAX MT Limited, de vennootschap boven Crypto.com, heeft een bestuurlijke boete van 2.850.000 euro gekregen van DNB.


Welke crypto exchanges zijn legaal in Nederland?

29 februari 2024

Je wil bitcoin of een andere cryptomunt kopen, maar welke crypto exchange kies je daar voor?


Kraken en Coinbase willen Nederland veroveren

18 februari 2024

Na Coinbase heeft ook Kraken een registratie bij de DNB gekregen.


Bitpanda trekt zich terug uit Nederland

30 januari 2024

Bitpanda, de grote Oostenrijkse beurs, gooit de handdoek in de ring in Nederland. Vanaf 1 februari 2024 zullen Nederlandse klanten afscheid moeten nemen van de diensten die Bitpanda aanbiedt.


Goedkeuring bitcoin ETF's was een sell the news event

22 januari 2024

Op 10 januari keurde de SEC de spot bitcoin ETF's goed, maar ondertussen staat de koers bijna 15 procent lager.


Zowel Bitvavo als Finst lanceren DCA functie

13 januari 2024

Zowel Bitvavo als Finst hebben onlangs de Dollar-Cost Averaging (DCA) functie geïntroduceerd, waarmee cryptocurrency-beleggers automatisch digitale munten kunnen kopen en hun investeringen over tijd kunnen spreiden.


Coinmerce haalt cryptoklanten van Bux binnen

18 december 2023

Nu Bux volledig in handen is gevallen van ABN Amro, worden de crypto activiteiten stopgezet. Klanten kunnen hun muntjes laten overzetten naar Coinmerce.


Wat doet een ETF goedkeuring met de bitcoin prijs?

10 december 2023

De bitcoin koers stijgt al een tijdje, ondermeer door speculatie op een nakende goedkeuring van bitcoin spot ETF's in Amerika.geld lenen kost geld

Advertentie

Finst

Populair op Financeinfo.nl