Je bent hier: Home > Nieuws > Snelste groei ooit voor Bunq

Snelste groei ooit voor Bunq

Snelste groei ooit voor Bunq

11 december 2020

In de eerste helft van 2020 heeft de mobiele bank Bunq de snelste groei ooit neergezet.

In het eerste half jaar van 2020 stegen de gebruikerstegoeden met 50% tot 633 miljoen euro. Het bedrijf zegt zelf dat het over snelste groei ooit gaat in zijn bestaan. Bunq werd in 2012 opgericht en kreeg in 2015 een bankvergunning, waarna een explosieve groei begon.

Om die groei te ondersteunen is Bunq altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Om die reden wordt er ook een nieuw kantoor geopend in Rotterdam. Door ook aanwezig te zijn in Zuid-Holland hoopt het bedrijf nieuwe medewerkers aan te trekken die te ver van de hoofzetel in Amsterdam wonen.

Bunq is ondertussen al actief in 30 Europese landen. Vorig jaar werd daarom ook al een kantoor geopend in Sofia.

Bankieren via Bunq kan alleen via de app en daarom is de bank vooral populair bij jongeren. Bunq biedt heel wat functionaliteiten om het leven makkelijker te maken, zoals bijvoorbeeld het delen van rekeningen of het aanmaken van sub-accounts. Zo kan je bijvoorbeeld geld voor een groepsreis op een aparte rekening ontvangen, zodat alles netjes en overzichtelijk blijft.


Laatste artikels over Sparen


Volksbank: negatieve rente vanaf ton spaargeld

20 april 2021

Vanaf 1 juli zal de Volksbank een negatieve rente aanrekenen vanaf 100.000 euro. De wijziging wordt doorgevoerd bij de merknamen SNS, ASN Bank en RegioBank.
Lees meer


Nederland hoogste inflatiecijfers van EU

04 maart 2021

De prijzen stegen in Nederland in februari met gemiddeld 1,8% tegenover vorig jaar. In de EU bedraagt de inflatie slechts 0,9%.
Lees meer


Op zoek naar een woning? Maak de juiste financiële keuzes!

12 januari 2021

Voor de meeste mensen is het kopen van een huis de allergrootste uitgave die ze ooit in hun leven zullen doen. Dit is mogelijk ook het geval voor jou.
Lees meer


Let op, sparen kost geld

11 januari 2021

Wie een groot bedrag op een spaarrekening heeft staan, wordt steeds meer geconfronteerd met straftarieven in de vorm van een negatieve rente.
Lees meergeld lenen kost geld

Populair op Financeinfo.nlBitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 50 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken