Je bent hier: Home > Nieuws > Snelste groei ooit voor Bunq

Snelste groei ooit voor Bunq

Snelste groei ooit voor Bunq

11 december 2020

In de eerste helft van 2020 heeft de mobiele bank Bunq de snelste groei ooit neergezet.

In het eerste half jaar van 2020 stegen de gebruikerstegoeden met 50% tot 633 miljoen euro. Het bedrijf zegt zelf dat het over snelste groei ooit gaat in zijn bestaan. Bunq werd in 2012 opgericht en kreeg in 2015 een bankvergunning, waarna een explosieve groei begon.

Om die groei te ondersteunen is Bunq altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Om die reden wordt er ook een nieuw kantoor geopend in Rotterdam. Door ook aanwezig te zijn in Zuid-Holland hoopt het bedrijf nieuwe medewerkers aan te trekken die te ver van de hoofzetel in Amsterdam wonen.

Bunq is ondertussen al actief in 30 Europese landen. Vorig jaar werd daarom ook al een kantoor geopend in Sofia.

Bankieren via Bunq kan alleen via de app en daarom is de bank vooral populair bij jongeren. Bunq biedt heel wat functionaliteiten om het leven makkelijker te maken, zoals bijvoorbeeld het delen van rekeningen of het aanmaken van sub-accounts. Zo kan je bijvoorbeeld geld voor een groepsreis op een aparte rekening ontvangen, zodat alles netjes en overzichtelijk blijft.


Laatste artikels over Sparen


Op zoek naar een woning? Maak de juiste financiële keuzes!

12 januari 2021

Voor de meeste mensen is het kopen van een huis de allergrootste uitgave die ze ooit in hun leven zullen doen. Dit is mogelijk ook het geval voor jou.
Lees meer


Let op, sparen kost geld

11 januari 2021

Wie een groot bedrag op een spaarrekening heeft staan, wordt steeds meer geconfronteerd met straftarieven in de vorm van een negatieve rente.
Lees meer


Soms is het moeilijkste aan geld besparen het beginnen

05 november 2020

Soms is het moeilijkste aan geld besparen het beginnen. Deze handige tips uit dit artikel voor het besparen van geld kan je helpen bij het ontwikkelen van een eenvoudige en realistische strategie.
Lees meer


Financiële problemen zijn een taboe

20 oktober 2020

In Nederland wordt niet gauw openlijk gepraat over financiële problemen. Dat blijkt uit een onderzoek van Rabobank.
Lees meer