Je bent hier: Home > Nieuws > Genoeg geld voor een spaardeposito?

Genoeg geld voor een spaardeposito?

Genoeg geld voor een spaardeposito?

09 oktober 2013 - door Redactie

De SNS bank komt nu met iets handigs. Als je een rekening bij de SNS bank hebt, kan je instellen dat je een e-mail of smsje ontvangt als het saldo op je rekening wijzigt.

Deze e-mails en smsjes ontvang je gratis. Je kan een melding krijgen als je saldo boven of onder een bepaald bedrag komt. Als je niet altijd in de gaten hebt of je rood staat of niet, dan is dit een handig hulpmiddel. Ook ontvang je bericht als er een transactie plaatsvindt tussen jouw rekening en die van een ander. Zo kan je als je als ouder de rekening van je kind beheert, ook op de hoogte blijven van overschrijvingen die uw kind maakt. Verder ontvang je een melding als er bijna een bedrag via een automatische incasso van je rekening afgeschreven gaat worden.

Op deze manier kan je zorgen dat er genoeg geld op je rekening staat en je niet het risico loopt dat de automatische incasso niet afgeschreven kan worden. De meeste mensen hebben inmiddels internet op hun telefoon en kunnen met de app van hun bank op hun betaalrekening kijken wat hun saldo is. Maar voor diegene die geen toegang heeft tot het internet op zijn telefoon, kan je nu ook een smsje ontvangen met daarin informatie over je huidige saldo. Handig als je in de winkel staat, maar niet zeker weet of er genoeg geld op je rekening staat om die leuke schoenen te kunnen kopen. Zie ook: Hoe helpen apps je om te (be)sparen?

Als je een spaardeposito hebt, ontvang je waarschijnlijk een aardig bedrag aan rente over. Zodra deze rente op je rekening gestort wordt, krijg je hier een melding van. Je veelal kiezen of je je rente per jaar wilt ontvangen of pas na gehele looptijd van je spaardeposito. Heb je nog geen spaardeposito? Vergelijk hier dan de spaardeposito’s!

Finst

Laatste artikels over Sparen


Onthuld: wat doen we met ons vakantiegeld?

25 mei 2024

Mei, de maand waarin de meeste Nederlanders een flinke som vakantiegeld krijgen. Waarvoor wordt dit geld gebruikt?


Bitvavo verlaat Duitse markt en gaat voor AFM vergunning

09 mei 2024

Bitvavo focust zich op het verkrijgen van een MiCAR-licentie in Nederland en heeft zijn diensten in Duitsland voorlopig stopgezet.


AFM wil meer regels rond BNPL en crypto apps

29 april 2024

In het jaarverslag van de toezichthouder wordt kritisch gesproken over aanbieders van 'Buy-now-pay-later' betalingen en crypto apps.


N26 stunt met hoogrentende spaarrekening in Nederland

26 maart 2024

Klanten van N26 kunnen voortaan genieten van een rente van 2,8% op hun spaargeld. Voor wie een duurder abonnement heeft, loopt de rente zelfs op tot 4%.


Jongeren gebruiken vaak contant geld

22 februari 2024

Uit een onderzoek van De Nederlandsche Bank (DNB) blijkt dat zowel jongeren als ouderen veel betalen met contant geld.


Nederland loopt voorop in betalingen met digital wallets

19 december 2023

In winkels betaal je tegenwoordig eenvoudig met je smartphone of smartwatch. In Nederland wint deze methode aan belang.


Spaarrente stijgt weer bij Rabobank

12 september 2023

Rabobank trekt de variabele spaarrente op van 1,5 procent naar 1,7 procent.


Hogere rente levert banken meer winst op

12 augustus 2023

De snelle rentestijging legt ook de winstgevendheid van de banken geen windeieren. Spaarders blijven echter nog steeds op hun honger zitten.


Binance klanten sturen miljoenen aan crypto naar Bitvavo

09 juli 2023

Op 17 juli 2023 is er op Binance geen handel meer mogelijk voor klanten uit Nederland, waardoor miljoenen aan cryptovaluta naar andere exchanges worden gestuurd.geld lenen kost geld

Advertentie

Finst

Populair op Financeinfo.nl