Je bent hier: Home > Nieuws > Een zakelijk krediet voor een auto

Een zakelijk krediet voor een auto

Een zakelijk krediet voor een auto

07 februari 2019

Startende ondernemers die een auto willen financieren met een zakelijk krediet zonder jaarcijfers kunnen zich wenden tot een digitale speler op de markt.

Financierenzondercijfers richt zich specifiek op ondernemers die een bedrijfsauto willen kopen. In het traditionele banksysteem worden jaarcijfers gevraagd of wordt een minimum jaaromzet opgelegd, zodat startende ondernemers vaak geen zakelijk krediet te pakken krijgen.

Er zijn diverse manieren om een zakelijke lening buiten de traditionele banksector te krijgen. Wanneer je echter wil lenen voor een auto, dan is Financierenzondercijfers de logische keuze. Vele ondernemers die elders zijn afgekeurd krijgen via deze website binnen de 24u wel een goedkeuring. De website heeft connecties met dealers en banken en kan voor jou snel de scherpste offerte vinden.

Op de website zoek je eerst een ideale auto, waarbij je meteen een maandelijkse afbetaling zal te zien krijgen. Deze prijs is wel onder voorbehoud, maar na het aanvragen van een offerte zal de definitieve prijs worden vastgelegd. Vervolgens kan je bij de autodealer een proefrit maken en daarna zal de bank de dealer rechtstreeks betalen, waardoor je vrijwel meteen kan rijden.

De bank betaalt de dealer de prijs zonder BTW. Het BTW bedrag moet je zelf voorschieten, maar kan je weer terugkrijgen via de kwartaalaangifte.


Laatste artikels over Leningen


Duizenden euro's besparen door het oversluiten van een lening

19 juni 2019

Heb je in het verleden meerdere leningen afgesloten waarover je nu veel kosten betaalt? Door het samenvoegen van verschillende afgesloten leningen ben je weer in het bezit van een enkele lening met een gunstig rentetarief en een voordelige looptijd.
Lees meer


Steeds minder hypotheken met betalingsachterstand

18 mei 2019

Op een half jaar tijd daalde het aantal hypotheken met betaalachterstand verder. Sinds 2015 gaat het over zo'n 40.000 mensen die hun achterstand konden wegwerken.
Lees meer


Ondernemers vinden banken niet innovatief

10 mei 2019

De Nederlandse MKB ondernemers zien een rooskleurige toekomst voor de jonge fintech spelers. De traditionele banken krijgen het volgens hen nog zwaar te verduren.
Lees meer


Vers geld voor kleine Nederlandse ondernemingen

22 april 2019

De website voor zakelijk krediet Funding Circle krijgt een injectie van 100 miljoen euro van de Europese Investeringsbank, om uit te lenen aan Nederlandse en Duitse ondernemingen. 
Lees meer
geld lenen kost geld