Je bent hier: Home > Nieuws > Een zakelijk krediet voor een auto

Een zakelijk krediet voor een auto

Een zakelijk krediet voor een auto

07 februari 2019

Startende ondernemers die een auto willen financieren met een zakelijk krediet zonder jaarcijfers kunnen zich wenden tot een digitale speler op de markt.

Financierenzondercijfers richt zich specifiek op ondernemers die een bedrijfsauto willen kopen. In het traditionele banksysteem worden jaarcijfers gevraagd of wordt een minimum jaaromzet opgelegd, zodat startende ondernemers vaak geen zakelijk krediet te pakken krijgen.

Er zijn diverse manieren om een zakelijke lening buiten de traditionele banksector te krijgen. Wanneer je echter wil lenen voor een auto, dan is Financierenzondercijfers de logische keuze. Vele ondernemers die elders zijn afgekeurd krijgen via deze website binnen de 24u wel een goedkeuring. De website heeft connecties met dealers en banken en kan voor jou snel de scherpste offerte vinden.

Op de website zoek je eerst een ideale auto, waarbij je meteen een maandelijkse afbetaling zal te zien krijgen. Deze prijs is wel onder voorbehoud, maar na het aanvragen van een offerte zal de definitieve prijs worden vastgelegd. Vervolgens kan je bij de autodealer een proefrit maken en daarna zal de bank de dealer rechtstreeks betalen, waardoor je vrijwel meteen kan rijden.

De bank betaalt de dealer de prijs zonder BTW. Het BTW bedrag moet je zelf voorschieten, maar kan je weer terugkrijgen via de kwartaalaangifte.


Laatste artikels over Leningen


Start nu met het aflossen van je aflossingsvrije hypotheek

25 december 2018

Vanaf de jaren 90 van de vorige eeuw werden steeds meer huizen verkocht met een gedeeltelijke of soms zelfs geheel aflossingsvrije hypotheek.
Lees meer


Zal ik een flitslening afsluiten als ik aan het eind van de maand geld tekortkom?

30 november 2018

Als je op een bepaald moment geld tekort komt of geen geld hebt voor een onverwachte uitgave dan kun je via het internet een zogenaamd flitskrediet of minilening afsluiten.
Lees meer


Funding Circle is beste crowdfundplatform 2018

15 november 2018

Vorige week werden de Cashcow Awards 2018 uitgereikt. In de categorie crowdfunding ging Funding Circle met de hoofdprijs naar huis.
Lees meer


Funding Circle verstrekt al meer dan 55 miljoen euro aan leningen in 2018

02 november 2018

Funding Circle, een wereldwijde marktplaats voor zakelijke kredieten, heeft in Nederland in 2018 al meer dan 55,7 miljoen euro uitgeleend.
Lees meer
geld lenen kost geld