Je bent hier: Home > Nieuws > Funding Circle is beste crowdfundplatform 2018

Funding Circle is beste crowdfundplatform 2018

Funding Circle is beste crowdfundplatform 2018

15 november 2018

Vorige week werden de Cashcow Awards 2018 uitgereikt. In de categorie crowdfunding ging Funding Circle met de hoofdprijs naar huis.

De Cashcow Awards werden voor de derde keer uitgereikt tijdens de BeleggersFair in de Beurs van Berlage te Amsterdam. Het gaat over een initiatief van Cash magazine, Cashcow.nl en beleggersclub Bull Up. Heel wat ondernemingen en personen werden genomineerd in acht categorieën. Meer dan 1800 mensen brachten hun stem uit en verkozen zo de winnaars.

In de categorie crowdfunding waren Funding Circle, Collin Crowdfund, Duurzaaminvesteren, Kapitaal Op Maat en Geldvoorelkaar genomineerd. Funding Circle nam de prijs mee naar huis en wordt zo beloond voor de miljoenen aan zakelijke leningen die dit jaar al in Nederland werden verstrekt.

Funding Circle is wereldwijd actief met een online marktplaats voor zakelijke kredieten. Op dit platform kunnen particuliere investeerders zelf kiezen in welke projecten ze hun spaargeld investeren. Daar staat een erg mooie vergoeding tegenover van al gauw 6% of meer. Langs de andere kant staan de ondernemers die op enkele minuten tijd een lening aanvraag kunnen indienen zonder de rompslomp van traditionele banken. Binnen de 24u weten ze al of hun project goedgekeurd wordt en financiering zal krijgen.

In de andere categorieën van de Cashcow Awards vielen ondermeer DEGIRO en BinckBank in de prijzen als respectievelijk beste broker en beste online vermogensbeheerder.


Laatste artikels over Leningen


Een zakelijk krediet voor een auto

07 februari 2019

Startende ondernemers die een auto willen financieren met een zakelijk krediet zonder jaarcijfers kunnen zich wenden tot een digitale speler op de markt.
Lees meer


Start nu met het aflossen van je aflossingsvrije hypotheek

25 december 2018

Vanaf de jaren 90 van de vorige eeuw werden steeds meer huizen verkocht met een gedeeltelijke of soms zelfs geheel aflossingsvrije hypotheek.
Lees meer


Zal ik een flitslening afsluiten als ik aan het eind van de maand geld tekortkom?

30 november 2018

Als je op een bepaald moment geld tekort komt of geen geld hebt voor een onverwachte uitgave dan kun je via het internet een zogenaamd flitskrediet of minilening afsluiten.
Lees meer


Funding Circle verstrekt al meer dan 55 miljoen euro aan leningen in 2018

02 november 2018

Funding Circle, een wereldwijde marktplaats voor zakelijke kredieten, heeft in Nederland in 2018 al meer dan 55,7 miljoen euro uitgeleend.
Lees meer
geld lenen kost geld