Je bent hier: Home > Nieuws > Mijn creditcard online - Mijn ICS

Mijn creditcard online - Mijn ICS

Mijn creditcard online - Mijn ICS

09 november 2015

Via 'Mijn ICS' kun je inloggen op je persoonlijke, beveiligde omgeving van je ICS card. In deze omgeving kun je nagaan welke transacties er allemaal zijn uitgevoerd de afgelopen tijd.

Weet je niet meer precies welke aankopen je hebt gedaan of wil je nagaan hoeveel kredietruimte er momenteel nog is, via mijn creditcard online kun je dit eenvoudig bekijken.

Misschien heb je het idee dat je creditcard misbruikt wordt? Ook dan is het verstandig om de transacties na te lopen en na te gaan of je creditcard niet door derden wordt gebruikt. Om in te kunnen loggen heb je een inlognaam en wachtwoord nodig. Zodra je bent ingelogd krijg je direct het overzicht van je eigen creditcard te zien. Zie je vreemde transacties staan die je niet kunt plaatsen, neem dan z.s.m. contact op met je creditcardverstrekker. Jouw kaart moet in dat geval zo snel mogelijk geblokkeerd worden namelijk, zo kan verder misbruik worden voorkomen. 

Geen account bij mijn creditcard online

Als je nog geen inlognaam en wachtwoord hebt waarmee je kunt inloggen zul je deze moeten aanvragen. Dit kan onder het kopje “Mijn ICS activeren”. Je zult enkele persoonlijke gegevens moeten invullen, waaronder jouw creditcardnummer, vervaldatum en je postcode. Je krijgt na activatie een e-mailbericht met daarin een persoonlijke loginnaam en wachtwoord. Met deze gegevens kun je inloggen op mijn creditcard online.

Problemen met inloggen

Het kan gebeuren dat je niet meer kunt inloggen. In de meeste gevallen wordt er een verkeerde loginnaam of wachtwoord gebruikt. Je kunt in zo’n geval de wachtwoord vergeten functie uitvoeren. Je krijgt in dat geval een e-mailbericht met het stappenplan om je account opnieuw te activeren of het wachtwoord aan te passen. Na het doorlopen van de stappen kun je weer inloggen op mijn creditcard online. Kom je er niet uit via internet, neem dan contact op met mijn creditcard online. Je kunt jouw vragen namelijk ook telefonisch stellen, dat werkt vaak net wat sneller.


Laatste artikels over Kredietkaarten


Cryptofonds maakt betaalpassen voor Oekraïne

15 april 2022

Het goede doel Unchain Fund heeft de Unchain Help Card gelanceerd, een virtuele betaalpas voor burgers uit Oekraïne.
Lees meer


Contant geld blijft populair

15 juni 2021

Ondanks een toename van het elektronisch betalen, zal contant betalen nog een tijdje belangrijk blijven.
Lees meer


Vier op tien mensen wil betalen met cryptocurrency

05 mei 2021

Uit een onderzoek van Mastercard blijkt dat maar liefst 40 procent van de mensen binnen het jaar wil betalen met cryptomunten.
Lees meer


Mastercard gaat cryptocurrencies aanvaarden

11 februari 2021

Betalingsverwerker Mastercard gaat dit jaar cryptomunten mogelijk maken op zijn netwerk. Hierdoor kunnen consumenten betalen zonder de cryptocurrency om te zetten naar euro's of dollars.
Lees meer


Meer dan driekwart van de betalingen gaat contactloos

30 september 2020

Betalingsverwerker Visa meldt dat de betalingen op hun netwerk sinds juni voor ruim 75 procent contactloos gebeuren.
Lees meergeld lenen kost geld

Populair op Financeinfo.nlBitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 150 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken