Je bent hier: Home > Nieuws > Mijn creditcard online - Mijn ICS

Mijn creditcard online - Mijn ICS

Mijn creditcard online - Mijn ICS

09 november 2015 - door Redactie

Via 'Mijn ICS' kun je inloggen op je persoonlijke, beveiligde omgeving van je ICS card. In deze omgeving kun je nagaan welke transacties er allemaal zijn uitgevoerd de afgelopen tijd.

Weet je niet meer precies welke aankopen je hebt gedaan of wil je nagaan hoeveel kredietruimte er momenteel nog is, via mijn creditcard online kun je dit eenvoudig bekijken.

Misschien heb je het idee dat je creditcard misbruikt wordt? Ook dan is het verstandig om de transacties na te lopen en na te gaan of je creditcard niet door derden wordt gebruikt. Om in te kunnen loggen heb je een inlognaam en wachtwoord nodig. Zodra je bent ingelogd krijg je direct het overzicht van je eigen creditcard te zien. Zie je vreemde transacties staan die je niet kunt plaatsen, neem dan z.s.m. contact op met je creditcardverstrekker. Jouw kaart moet in dat geval zo snel mogelijk geblokkeerd worden namelijk, zo kan verder misbruik worden voorkomen. 

Geen account bij mijn creditcard online

Als je nog geen inlognaam en wachtwoord hebt waarmee je kunt inloggen zul je deze moeten aanvragen. Dit kan onder het kopje “Mijn ICS activeren”. Je zult enkele persoonlijke gegevens moeten invullen, waaronder jouw creditcardnummer, vervaldatum en je postcode. Je krijgt na activatie een e-mailbericht met daarin een persoonlijke loginnaam en wachtwoord. Met deze gegevens kun je inloggen op mijn creditcard online.

Problemen met inloggen

Het kan gebeuren dat je niet meer kunt inloggen. In de meeste gevallen wordt er een verkeerde loginnaam of wachtwoord gebruikt. Je kunt in zo’n geval de wachtwoord vergeten functie uitvoeren. Je krijgt in dat geval een e-mailbericht met het stappenplan om je account opnieuw te activeren of het wachtwoord aan te passen. Na het doorlopen van de stappen kun je weer inloggen op mijn creditcard online. Kom je er niet uit via internet, neem dan contact op met mijn creditcard online. Je kunt jouw vragen namelijk ook telefonisch stellen, dat werkt vaak net wat sneller.

Finst

Laatste artikels over Kredietkaarten


Neobank bunq lanceert gratis creditcards

21 december 2023

Finn is de naam van de nieuwe persoonlijke assistent van bunq. Via een chatfunctie krijg je snel antwoorden op al je vragen.


Inchecken met creditcard in OV op steeds meer plekken mogelijk

09 oktober 2022

In steeds meer regio’s kunnen reizigers niet alleen met hun OV-chipkaart, maar ook met een creditcard, bankpas, mobiele telefoon of smartwatch contactloos in- en uitchecken.


Contant geld blijft populair

15 juni 2021

Ondanks een toename van het elektronisch betalen, zal contant betalen nog een tijdje belangrijk blijven.


Meer dan driekwart van de betalingen gaat contactloos

30 september 2020

Betalingsverwerker Visa meldt dat de betalingen op hun netwerk sinds juni voor ruim 75 procent contactloos gebeuren.


Minder nieuwe creditcards door coronacrisis

15 september 2020

De zomervakantie is traditioneel een sterke periode voor de creditcardmaatschappijen, omdat mensen verre reizen hebben gepland. De coronacrisis stak daar dit jaar een stokje voor.


Europese banken werken aan eigen betaalsysteem

30 juli 2020

Zestien Europese banken, waaronder ING en BNP Paribas, willen een nieuw betaalsysteem op poten zetten dat een tegenhanger moet worden van Visa of Mastercard.


Steeds meer prepaid creditcards in omloop

25 juni 2020

De stijgende populariteit van neobanken zorgt ervoor dat er steeds meer prepaid creditcards in omloop zijn in plaats van de klassieke betaalkaarten.


2 miljard dollar zoek bij betalingsverwerker Wirecard

19 juni 2020

De Duitse betaalgigant Wirecard moest opbiechten dat het 2 miljard dollar niet meer kan vinden. Op de beurs wordt het aandeel fors afgestraft.


Coronacrisis zorgt voor doorbraak contactloos betalen

15 juni 2020

Uit cijfers van Mastercard blijkt dat 78% van alle transacties in Europa contactloos gebeurde.geld lenen kost geld

Advertentie

Finst

Populair op Financeinfo.nl