Je bent hier: Home > Nieuws > Extra geld verdienen met enquêtes

Extra geld verdienen met enquêtes

Extra geld verdienen met enquêtes

18 april 2022 - door Redactie

Heel wat mensen zijn op zoek naar een baan waarmee ze iedere maand nog wat extra geld kunnen verdienen.

Sommigen hebben het echt nodig om rond te komen, maar voor andere is het meer als wat extra zakgeld om leuke activiteiten te doen. Wat jouw reden ook is, in dit artikel vertel ik je hoe je wat extra geld kunt verdienen via internet enquêtes.

Waarom online geld verdienen?

Online geld verdienen is hip. In dit tijdperk waarin bijna alles via de computer verloopt is dat ook niet heel raar. Geld verdienen via het internet heeft het grote voordeel dat je je niet meer hoeft te verplaatsen. Meestal heb je ook veel meer flexibiliteit wat de uren betreft.

Aan de andere kant is het wel zo, dat je met kleine taakjes niet snel het grote geld zult verdienen. Dit artikel is niet gefocust op mensen die een online job zoeken, maar wel op mensen die graag een klein beetje extra verdienen naast hun huidige job.

Doe mee aan online onderzoek

Geen zorgen, ik heb het niet over allerlei rare proeven die je thuis moet doen. Ik heb het hier over online enquêtes die je kunt maken. Online enquêtes zijn vragenlijsten van bedrijven, waarbij ze nagaan wat je van hun bedrijf denkt. Dit kan zeer divers zijn: het kan gaan over bestaande producten, of zelfs over zaken die nog in ontwikkeling zijn. Daarnaast proberen ze op die manier soms ook een beter beeld te krijgen van het concurrentie landschap.

Wat moet je kunnen?

Om online enquêtes in te vullen, hoef je eigenlijk niets te kunnen. Doordat je enkele basisgegevens invult, zoals je geboortedatum en je gezinssamenstelling, bepalen de platformen zelf voor welke onderzoeken je in aanmerking komt.

Meestal is het gewoon belangrijk dat je bekend bent met de producten, of dat je tot hun doelgroep behoort. Soms zijn er zelfs enquêtes waarbij je gewoon moet aangeven of je hun product zou willen gebruiken of niet. Zo kan je zelfs meedoen als je helemaal geen klant bent.

Hoeveel verdien je ermee?

Het grote geld zal je waarschijnlijk niet gaan verdienen met enquêtes. Je beloning is afhankelijk van de lengte van de taak. Bovendien krijgt niet iedereen evenveel taken. De beloningen worden doorgaans niet in cash uitbetaald, maar wel via cadeaubonnen. Bij de meeste platformen kan je wel zelf bepalen van welke winkel je een tegoedbon wenst.

Wel moet je weten dat een gemiddelde enquête een tiental minuten duurt. Daarvoor krijg je dan gewoonlijk een vergoeding van ongeveer één euro. Als je dat per uur gaat berekenen, is dat een enorm klein bedrag. Het grote voordeel is echter, dat je dit kunt doen waar en wanneer je wil. Zolang er enquêtes beschikbaar zijn voor jouw profiel.

Finst

Laatste artikels over Finance


Wat moet je weten bij het overnemen van een bedrijf? Een Gids voor Succesvolle Bedrijfsovernames

30 april 2024

Het overnemen van een bedrijf kan een opwindende en lucratieve onderneming zijn, maar het is ook een complex proces dat zorgvuldige planning en strategie vereist.


Benzineprijs op hoogste peil in vijf maanden

22 maart 2024

UnitedConsumers meldt dat de landelijke gemiddelde benzineprijs op 2,20 euro ligt, waardoor de prijzen weer flink duurder zijn geworden.


Wero wordt de opvolger van iDEAL

06 november 2023

EPI combineert de technologie van iDEAL en Payconiq en wil hiermee een Europese standaard in de markt zetten.


Aantal miljonairs in Nederland blijft groeien

16 augustus 2023

Uit het jaarlijkse Global Wealth Report van de bank Credit Suisse blijkt dat er in 2021 maar liefst 26.000 Nederlanders miljonair zijn geworden.


bunq ziet tegoeden van klanten alweer verdubbelen

20 juli 2023

De neobank bunq stelde eerder deze week een nieuwe update voor en gaf meteen aan dat het klantenbestand is aangedikt tot 9 miljoen.


Risico op bankencrisis is klein volgens IMF

12 april 2023

Het Internationaal Monetair Fonds schat de kans op een nieuwe en wereldwijde bankencrisis in op slechts 15 procent.


Bunq gaat naar Amerika

04 april 2023

De smartphonebank Bunq heeft een bankvergunning aangevraagd in de VS.


Miljardenverlies voor De Nederlandsche Bank

24 maart 2023

Dit jaar zal de DNB een verlies maken van maar liefst 3 miljard euro. De bank verwacht dat ze verlieslatend zal zijn tot 2028.


Gezamenlijke monitoring transacties door banken

03 maart 2023

Het kabinet wil dat banken transacties van klanten gezamenlijk gaan opvolgen. Zo zouden criminelen met meerdere bankrekeningen sneller gevat worden.geld lenen kost geld

Advertentie

Finst

Populair op Financeinfo.nl