Je bent hier: Home > Nieuws > Allsecur wijzigt naam in Allianz Direct

Allsecur wijzigt naam in Allianz Direct

Allsecur wijzigt naam in Allianz Direct

08 november 2019

Allianz is al lang in Nederland actief met de merknaam Allsecur. Om zijn aanbod in gans Europa te stroomlijnen wordt overal de naam Allianz Direct in de markt gezet. 

Meer dan 10 jaren geleden kwam Allianz met een directe verzekeraar op de Nederlandse markt. Onder de naam Allsecur werden autoverzekeringen rechtstreeks verkocht aan klanten, zonder te werken met een tussenpersoon. Via het internet is de rechtstreekse verkoop aan de eindklant heel wat eenvoudiger geworden. Zo is er eigenlijk een nieuwe doelgroep van consumenten ontstaan.

Naast autoverzekeringen kan je bij Allianz Direct ook woonverzekeringen afsluiten. Met de nieuwe merknaam wil het bedrijf uitgroeien tot de referentie inzake directe verzekeringen. Om dat te bereiken moet de service top zijn en moeten klanten snel bediend worden. Daarnaast blijft het eigen risico bij de autoverzekering op nul euro liggen, wat uiteraard erg aantrekkelijk is.

Om de merknaam internationaal bekend te maken zal er gewerkt worden met een bekend gezicht. In Nederland wordt de samenwerking met de coureurs Coronel wel stopgezet. In de voorbije jaren werden er opvallende reclamefilmpjes of youtube filmpjes met deze heren gemaakt.


Laatste artikels over Verzekeren


Wat biedt een gevolmachtigd agent als het gaat om verzekeren?

20 oktober 2020

De assurantiewereld is een branche waarmee elke Nederlander te maken heeft. Gek genoeg beschikt lang niet iedereen over voldoende informatie over deze sector.
Lees meer


Wanneer wordt een incassobureau ingeschakeld?

14 oktober 2020

Ondernemers twijfelen er vaak over of ze een incassobureau moeten inschakelen om een bepaalde vordering geïnd te krijgen. Immers, dit zou de band met de klant kunnen verslechteren, met wellicht als uiteindelijke resultaat dat je de klant verliest.
Lees meer


Nederlanders blijven trouw aan hun autoverzekering

15 mei 2020

Uit een onderzoek van Allianz Direct blijkt dat 42% van de Nederlanders trouw blijft aan zijn autoverzekeraar. Zij zijn nog nooit overgestapt naar een andere aanbieder.
Lees meer


Vertrouwen op rijhulpsystemen kan gevaarlijk zijn

28 november 2019

Uit een rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid blijkt dat automobilisten slecht op de hoogte te zijn van de beperkingen van rijhulpsystemen.
Lees meer