Je bent hier: Home > Nieuws > Allsecur wijzigt naam in Allianz Direct

Allsecur wijzigt naam in Allianz Direct

Allsecur wijzigt naam in Allianz Direct

08 november 2019 - door Redactie

Allianz is al lang in Nederland actief met de merknaam Allsecur. Om zijn aanbod in gans Europa te stroomlijnen wordt overal de naam Allianz Direct in de markt gezet. 

Meer dan 10 jaren geleden kwam Allianz met een directe verzekeraar op de Nederlandse markt. Onder de naam Allsecur werden autoverzekeringen rechtstreeks verkocht aan klanten, zonder te werken met een tussenpersoon. Via het internet is de rechtstreekse verkoop aan de eindklant heel wat eenvoudiger geworden. Zo is er eigenlijk een nieuwe doelgroep van consumenten ontstaan.

Naast autoverzekeringen kan je bij Allianz Direct ook woonverzekeringen afsluiten. Met de nieuwe merknaam wil het bedrijf uitgroeien tot de referentie inzake directe verzekeringen. Om dat te bereiken moet de service top zijn en moeten klanten snel bediend worden. Daarnaast blijft het eigen risico bij de autoverzekering op nul euro liggen, wat uiteraard erg aantrekkelijk is.

Om de merknaam internationaal bekend te maken zal er gewerkt worden met een bekend gezicht. In Nederland wordt de samenwerking met de coureurs Coronel wel stopgezet. In de voorbije jaren werden er opvallende reclamefilmpjes of youtube filmpjes met deze heren gemaakt.

Finst

Laatste artikels over Verzekeren


Premies zorgverzekering stijgen sterk in 2024

13 november 2023

De zorgverzekeraars hebben de premies voor 2024 gepubliceerd. Gemiddeld gezien wordt de zorgverzekering 6,3% duurder.


Geld besparen met verzekeringen: meer dan een kostenpost

27 oktober 2023

Verzekeringen zijn een integraal onderdeel van ons financiële leven. Of het nu gaat om autoverzekeringen, ziektekostenverzekeringen, levensverzekeringen: ze bieden bescherming en gemoedsrust.


Dek de (financiële) risico's van verzuim af

11 oktober 2023

Als werkgever is het belangrijk dat je je goed verzekert. Hierbij moet je niet alleen denken aan een aansprakelijkheidsverzekering of inventarisverzekering, maar ook het afsluiten van een verzuimverzekering.


Autoverzekering flink duurder op een jaar

22 juni 2023

Volgens Independer is de premie van een autoverzekering met bijna 20% gestegen tegenover vorig jaar.


Ruim 1,4 miljoen mensen wisselen van hun zorgverzekering

11 januari 2023

Nog voor de afgelopen jaarwisseling kozen ruim 1,4 miljoen mensen in Nederland ervoor om te wisselen van zorgverzekering.


Alles voor een gezonde levensstijl in het nieuwe jaar

17 maart 2022

Een gezonde levensstijl is natuurlijk heel erg belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen.


Veel schadeclaims na stormen

20 februari 2022

De stormen Dudley en Eunice raasden door Nederland en maakten veel schade. Verzekeraars melden een oplopend aantal claims.


4 verzekeringen die je als startende ondernemer kunt overwegen

17 februari 2022

Er komt als startende ondernemer genoeg op je af om te regelen, waarbij je niet altijd direct denkt aan het verzekeren van bepaalde risico’s.


Overstromingsschade geschat op 160 tot 250 miljoen euro

11 november 2021

De Nederlandse verzekeraars verwachten dat de schadeclaims als gevolg van de overstromingen in Limburg en Noord-Brabant kunnen oplopen tot wel 250 miljoen euro.geld lenen kost geld

Advertentie

Finst

Populair op Financeinfo.nl