Je bent hier: Home > Nieuws > Allsecur wijzigt naam in Allianz Direct

Allsecur wijzigt naam in Allianz Direct

Allsecur wijzigt naam in Allianz Direct

08 november 2019

Allianz is al lang in Nederland actief met de merknaam Allsecur. Om zijn aanbod in gans Europa te stroomlijnen wordt overal de naam Allianz Direct in de markt gezet. 

Meer dan 10 jaren geleden kwam Allianz met een directe verzekeraar op de Nederlandse markt. Onder de naam Allsecur werden autoverzekeringen rechtstreeks verkocht aan klanten, zonder te werken met een tussenpersoon. Via het internet is de rechtstreekse verkoop aan de eindklant heel wat eenvoudiger geworden. Zo is er eigenlijk een nieuwe doelgroep van consumenten ontstaan.

Naast autoverzekeringen kan je bij Allianz Direct ook woonverzekeringen afsluiten. Met de nieuwe merknaam wil het bedrijf uitgroeien tot de referentie inzake directe verzekeringen. Om dat te bereiken moet de service top zijn en moeten klanten snel bediend worden. Daarnaast blijft het eigen risico bij de autoverzekering op nul euro liggen, wat uiteraard erg aantrekkelijk is.

Om de merknaam internationaal bekend te maken zal er gewerkt worden met een bekend gezicht. In Nederland wordt de samenwerking met de coureurs Coronel wel stopgezet. In de voorbije jaren werden er opvallende reclamefilmpjes of youtube filmpjes met deze heren gemaakt.


Laatste artikels over Verzekeren


Nederlanders blijven trouw aan hun autoverzekering

15 mei 2020

Uit een onderzoek van Allianz Direct blijkt dat 42% van de Nederlanders trouw blijft aan zijn autoverzekeraar. Zij zijn nog nooit overgestapt naar een andere aanbieder.
Lees meer


Vertrouwen op rijhulpsystemen kan gevaarlijk zijn

28 november 2019

Uit een rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid blijkt dat automobilisten slecht op de hoogte te zijn van de beperkingen van rijhulpsystemen.
Lees meer


Wat zijn de risico's als ik geen reisverzekering afsluit?

21 februari 2019

Als je met vakantie gaat dan is het verstandig om een reisverzekering af te sluiten. Deze dekt de kosten als er onderweg iets vervelends en onverwachts gebeurt.
Lees meer


De jaarlijkse decemberstress: De zorgverzekering

07 december 2018

Ieder jaar worden we in Nederland weer bedolven onder de reclame voor de nieuwe zorgverzekering. Zorgverzekeraars rollen over elkaar heen met aanbiedingen, premiekortingen of juist een extra uitgebreid pakket.
Lees meer