Je bent hier: Home > Nieuws > De NGRAVE ZERO Cryptocurrency Hardware Wallet

De NGRAVE ZERO Cryptocurrency Hardware Wallet

De NGRAVE ZERO Cryptocurrency Hardware Wallet

19 juni 2023 - door Redactie

Met de groeiende populariteit van cryptocurrencies neemt ook de behoefte aan veilige opslagoplossingen toe. Een van de nieuwste wallets op de markt is de NGRAVE ZERO.

In dit artikel zullen we de veiligheid, betrouwbaarheid en werking van de NGRAVE ZERO verkennen, een cold wallet van Belgische makelij. We bespreken waarom het een uitstekende keuze is voor crypto-investeerders die op zoek zijn naar optimale bescherming van hun digitale activa.

Veiligheid als Prioriteit

De NGRAVE ZERO is ontworpen met de veiligheid van je cryptocurrency in gedachten. Het apparaat maakt gebruik van een combinatie van geavanceerde beveiligingsfuncties om ervoor te zorgen dat je privésleutels en transacties veilig blijven:

  1. Air-Gapped: De NGRAVE ZERO is volledig "air-gapped", wat betekent dat het toestel geen verbinding maakt met internet. Dit elimineert het risico op externe aanvallen, zoals hacking of malware.
  2. QR-code communicatie: De NGRAVE ZERO communiceert via QR codes met de NGRAVE app op jouw smartphone. Op deze manier kunnen transacties ondertekend worden. Dit minimaliseert het risico van gegevenslekken of het onderscheppen van gevoelige informatie tijdens de communicatie.
  3. Secure Element: Het apparaat maakt gebruik van een speciale beveiligde chip, ook wel een secure element genoemd, om je privésleutels op te slaan. Dit biedt extra bescherming tegen fysieke en digitale aanvallen.
  4. NGRAVE Perfect Key: Het toestel genereert voor jou een zogenaamde NGRAVE Perfect Key. Tijdens het maken van de private key worden toevallige factoren zoals lichtinval gebruikt als input. De gebruiker kan ook zelf tussenkomen. Op deze manier ben je zeker dat de fabrikant jouw private key nooit zal kennen.

ngrave-zero.jpg

Gebruiksgemak en Betrouwbaarheid

Naast de veiligheidsmaatregelen is de NGRAVE ZERO ook erg gebruiksvriendelijk:

  1. Gebruiksvriendelijke interface: Het apparaat heeft een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface die het gemakkelijk maakt om transacties uit te voeren en je cryptocurrency-portefeuille te beheren. Zelfs als je nieuw bent in de wereld van cryptocurrencies, kun je snel aan de slag met de NGRAVE ZERO.
  2. Duurzaamheid en weerbestendigheid: De NGRAVE ZERO is ontworpen om bestand te zijn tegen fysieke schade, zoals vallen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over mogelijke schade aan je portemonnee.
  3. Back-up en herstelopties: De NGRAVE ZERO biedt robuuste back-up- en herstelopties om ervoor te zorgen dat je nooit toegang verliest tot je cryptocurrency. In plaats van een klassieke seed phrase geeft NGRAVE jou een hexadecimale code van 64 karakters. Deze kan je op de metalen GRAPHENE platen graveren. In de bovenste plaat staan 64 kolommen met karakters, waarbij je een gaatje moet maken in de onderste plaat. Beide platen bewaar je vervolgens gescheiden.

Op de bovenste plaat van de GRAPHENE zijn de karakters willekeurig gerangschikt. Wie dus de onderste plaat kan vinden, kan de sleutel onmogelijk vinden omdat ze niet weten welke bovenste plaat er gebruikt werd.

graphene.jpg

 

Werking van de NGRAVE ZERO

Om de NGRAVE ZERO te gebruiken moet je de NGRAVE LIQUID app installeren op jouw smartphone. Vanuit de app kan je transacties opstarten, waarna je via een QR code de NGRAVE zero een opdracht kan geven om een transactie te ondertekenen. Het apparaat genereert dan een nieuwe QR code, die je met jouw smartphone inscant. Zo zal de transactie naar de blockchain gestuurd worden.

Conclusie

De NGRAVE ZERO cryptocurrency hardware wallet biedt een indrukwekkende combinatie van veiligheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Met geavanceerde beveiligingsfuncties, een intuïtieve interface en duurzaamheid, is de NGRAVE ZERO een uitstekende keuze voor crypto-investeerders die de veiligheid van hun digitale activa serieus nemen. Met dit apparaat kun je met vertrouwen je cryptocurrencies opslaan en transacties uitvoeren, wetende dat je privésleutels beschermd zijn tegen externe bedreigingen.

Koop je NGRAVE zero hier!

Finst

Laatste artikels over Cryptocurrency


Crypto.com krijgt miljoenenboete van DNB

14 maart 2024

Foris DAX MT Limited, de vennootschap boven Crypto.com, heeft een bestuurlijke boete van 2.850.000 euro gekregen van DNB.


Welke crypto exchanges zijn legaal in Nederland?

29 februari 2024

Je wil bitcoin of een andere cryptomunt kopen, maar welke crypto exchange kies je daar voor?


Kraken en Coinbase willen Nederland veroveren

18 februari 2024

Na Coinbase heeft ook Kraken een registratie bij de DNB gekregen.


Bitpanda trekt zich terug uit Nederland

30 januari 2024

Bitpanda, de grote Oostenrijkse beurs, gooit de handdoek in de ring in Nederland. Vanaf 1 februari 2024 zullen Nederlandse klanten afscheid moeten nemen van de diensten die Bitpanda aanbiedt.


Goedkeuring bitcoin ETF's was een sell the news event

22 januari 2024

Op 10 januari keurde de SEC de spot bitcoin ETF's goed, maar ondertussen staat de koers bijna 15 procent lager.


Zowel Bitvavo als Finst lanceren DCA functie

13 januari 2024

Zowel Bitvavo als Finst hebben onlangs de Dollar-Cost Averaging (DCA) functie geïntroduceerd, waarmee cryptocurrency-beleggers automatisch digitale munten kunnen kopen en hun investeringen over tijd kunnen spreiden.


Coinmerce haalt cryptoklanten van Bux binnen

18 december 2023

Nu Bux volledig in handen is gevallen van ABN Amro, worden de crypto activiteiten stopgezet. Klanten kunnen hun muntjes laten overzetten naar Coinmerce.


Wat doet een ETF goedkeuring met de bitcoin prijs?

10 december 2023

De bitcoin koers stijgt al een tijdje, ondermeer door speculatie op een nakende goedkeuring van bitcoin spot ETF's in Amerika.


Finst lanceert staking met hoge beloningen

06 december 2023

De snelgroeiende crypto exchange Finst lanceert vandaag zijn staking dienst en komt met hogere rewards dan de concurrentie.geld lenen kost geld

Advertentie

Finst

Populair op Financeinfo.nl