Je bent hier: Home > Nieuws > De NGRAVE ZERO Cryptocurrency Hardware Wallet

De NGRAVE ZERO Cryptocurrency Hardware Wallet

De NGRAVE ZERO Cryptocurrency Hardware Wallet

19 juni 2023 - door Redactie

Met de groeiende populariteit van cryptocurrencies neemt ook de behoefte aan veilige opslagoplossingen toe. Een van de nieuwste wallets op de markt is de NGRAVE ZERO.

In dit artikel zullen we de veiligheid, betrouwbaarheid en werking van de NGRAVE ZERO verkennen, een cold wallet van Belgische makelij. We bespreken waarom het een uitstekende keuze is voor crypto-investeerders die op zoek zijn naar optimale bescherming van hun digitale activa.

Veiligheid als Prioriteit

De NGRAVE ZERO is ontworpen met de veiligheid van je cryptocurrency in gedachten. Het apparaat maakt gebruik van een combinatie van geavanceerde beveiligingsfuncties om ervoor te zorgen dat je privésleutels en transacties veilig blijven:

 1. Air-Gapped: De NGRAVE ZERO is volledig "air-gapped", wat betekent dat het toestel geen verbinding maakt met internet. Dit elimineert het risico op externe aanvallen, zoals hacking of malware.
 2. QR-code communicatie: De NGRAVE ZERO communiceert via QR codes met de NGRAVE app op jouw smartphone. Op deze manier kunnen transacties ondertekend worden. Dit minimaliseert het risico van gegevenslekken of het onderscheppen van gevoelige informatie tijdens de communicatie.
 3. Secure Element: Het apparaat maakt gebruik van een speciale beveiligde chip, ook wel een secure element genoemd, om je privésleutels op te slaan. Dit biedt extra bescherming tegen fysieke en digitale aanvallen.
 4. NGRAVE Perfect Key: Het toestel genereert voor jou een zogenaamde NGRAVE Perfect Key. Tijdens het maken van de private key worden toevallige factoren zoals lichtinval gebruikt als input. De gebruiker kan ook zelf tussenkomen. Op deze manier ben je zeker dat de fabrikant jouw private key nooit zal kennen.

ngrave-zero.jpg

Gebruiksgemak en Betrouwbaarheid

Naast de veiligheidsmaatregelen is de NGRAVE ZERO ook erg gebruiksvriendelijk:

 1. Gebruiksvriendelijke interface: Het apparaat heeft een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface die het gemakkelijk maakt om transacties uit te voeren en je cryptocurrency-portefeuille te beheren. Zelfs als je nieuw bent in de wereld van cryptocurrencies, kun je snel aan de slag met de NGRAVE ZERO.
 2. Duurzaamheid en weerbestendigheid: De NGRAVE ZERO is ontworpen om bestand te zijn tegen fysieke schade, zoals vallen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over mogelijke schade aan je portemonnee.
 3. Back-up en herstelopties: De NGRAVE ZERO biedt robuuste back-up- en herstelopties om ervoor te zorgen dat je nooit toegang verliest tot je cryptocurrency. In plaats van een klassieke seed phrase geeft NGRAVE jou een hexadecimale code van 64 karakters. Deze kan je op de metalen GRAPHENE platen graveren. In de bovenste plaat staan 64 kolommen met karakters, waarbij je een gaatje moet maken in de onderste plaat. Beide platen bewaar je vervolgens gescheiden.

Op de bovenste plaat van de GRAPHENE zijn de karakters willekeurig gerangschikt. Wie dus de onderste plaat kan vinden, kan de sleutel onmogelijk vinden omdat ze niet weten welke bovenste plaat er gebruikt werd.

graphene.jpg

 

Werking van de NGRAVE ZERO

Om de NGRAVE ZERO te gebruiken moet je de NGRAVE LIQUID app installeren op jouw smartphone. Vanuit de app kan je transacties opstarten, waarna je via een QR code de NGRAVE zero een opdracht kan geven om een transactie te ondertekenen. Het apparaat genereert dan een nieuwe QR code, die je met jouw smartphone inscant. Zo zal de transactie naar de blockchain gestuurd worden.

Conclusie

De NGRAVE ZERO cryptocurrency hardware wallet biedt een indrukwekkende combinatie van veiligheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Met geavanceerde beveiligingsfuncties, een intuïtieve interface en duurzaamheid, is de NGRAVE ZERO een uitstekende keuze voor crypto-investeerders die de veiligheid van hun digitale activa serieus nemen. Met dit apparaat kun je met vertrouwen je cryptocurrencies opslaan en transacties uitvoeren, wetende dat je privésleutels beschermd zijn tegen externe bedreigingen.

Koop je NGRAVE zero hier!


Laatste artikels over Cryptocurrency


Binance treft schikking met Amerikaanse justitie

22 november 2023

Binance hoest 4,3 miljard dollar en topman CZ moet aftreden als CEO. Door het akkoord kan Binance zich toeleggen op groei buiten de VS.


Bitvavo zet Europese expansie verder

19 november 2023

De Nederlandse crypto exchange Bitvavo heeft in Oostenrijk een goedkeuring als Virtual Asset Service Provider in de wacht gesleept.


Finst voegt 54 nieuwe coins toe

18 oktober 2023

De Nederlandse cryptocurrency broker Finst voegt 54 nieuwe coins toe en biedt nu meer dan 100 cryptomunten aan.


Bitvavo past staking service aan

17 oktober 2023

Bitvavo geeft de gebruiker meer controle over de manier waarop zijn assets worden ingezet.


2 miljoen cryptobezitters in Nederland

16 oktober 2023

Cryptocurrencies hebben een onmiskenbare plaats verworven in de Nederlandse financiële wereld, en het recente onderzoek van Multiscope bevestigt deze trend. 


Amerikaanse exchange Kraken neemt BCM over

05 oktober 2023

BCM, de opvolger van Bitcoin Meester, wordt overgenomen door de Amerikaanse exchange Kraken.


Gemini trekt zich terug uit Nederland

28 september 2023

Het Amerikaanse Gemini, de crypto exchange van de bekende Winklevoss twins, zet zijn diensten stop aan Nederlandse klanten.


Finst implementeert crypto opnames

19 september 2023

Het jonge crypto platform Finst maakt nu ook het opnemen van cryptovaluta mogelijk. Binnen enkele weken worden er ook veel cryptomunten toegevoegd.


Ook Franklin Templeton wil spot bitcoin ETF

13 september 2023

De wereldleider in vermogensbeheer Franklin Templeton heeft bij de SEC ook een aanvraag gedaan om een eigen spot bitcoin ETF te mogen lanceren.geld lenen kost geld

Advertentie


Bitvavo
 • Koop, verkoop en bewaar meer dan 190 digitale valuta bij de grootste cryptocurrency exchange van Nederland.
 • Bitvavo bezoeken »

Finst
 • Meer dan 40 digitale valuta bij de meest transparante cryptocurrency broker van Nederland met de laagste tarieven.
 • Finst bezoeken »

Populair op Financeinfo.nl