Je bent hier: Home > Nieuws > Storten van crypto nu mogelijk bij Finst

Storten van crypto nu mogelijk bij Finst

Storten van crypto nu mogelijk bij Finst

20 juli 2023 - door Redactie

Bij de nieuwe speler Finst kan je vanaf vandaag ook cryptomunten storten. Crypto opnemen wordt ook mogelijk in de komende weken

Finst lanceerde begin dit jaar en zette zich in de markt als het goedkoopste cryptoplatform. Met transactiekosten van slechts 0,15%  zitten ze onder de tarieven van marktleider Bitvavo, die 0,25% aanrekent per transactie. Andere grote spelers zoals Coinbase hanteren nog steeds een fee van 1,49% per transactie.

Bij Finst kan je ondertussen in meer dan 40 cryptomunten handelen, maar opnames en stortingen in crypto waren vooralsnog niet mogelijk. En dat is een  nadeel, gezien veel doorgewinterde crypto beleggers zelf hun munten beheren door hun sleutels te bewaren op een cold wallet. Maar vanaf vandaag is alvast het storten van crypto mogelijk gemaakt. In de komende weken wordt het ook mogelijk om crypto op te nemen naar andere exchanges of hardware wallets.

Om de lancering van de nieuwe dienst te vieren, verhoogt Finst de gratis handelsactie van 5.000 naar 10.000 euro. Nieuwe gebruikers kunnen in de eerste twee weken dat bedrag verhandelen zonder commissie te moeten betalen. Maak hier jouw Finst account aan.

Cryptobundels

Finst biedt ook handige cryptobundels aan, waarmee klanten met één klik in verschillende cryptomunten tegelijk kunnen investeren. De bundels worden elke maand geherbalanceerd, waardoor je automatisch de markt volgt. Je kan op deze manier bijvoorbeeld investeren in de top 10 cryptomunten en wanneer er een munt uit de top 10 verdwijnt zal deze in jouw bundel automatisch vervangen worden.

Op onze website lees je nog meer over crypto kopen met iDEAL.

Finst

Laatste artikels over Cryptocurrency


Crypto.com krijgt miljoenenboete van DNB

14 maart 2024

Foris DAX MT Limited, de vennootschap boven Crypto.com, heeft een bestuurlijke boete van 2.850.000 euro gekregen van DNB.


Welke crypto exchanges zijn legaal in Nederland?

29 februari 2024

Je wil bitcoin of een andere cryptomunt kopen, maar welke crypto exchange kies je daar voor?


Kraken en Coinbase willen Nederland veroveren

18 februari 2024

Na Coinbase heeft ook Kraken een registratie bij de DNB gekregen.


Bitpanda trekt zich terug uit Nederland

30 januari 2024

Bitpanda, de grote Oostenrijkse beurs, gooit de handdoek in de ring in Nederland. Vanaf 1 februari 2024 zullen Nederlandse klanten afscheid moeten nemen van de diensten die Bitpanda aanbiedt.


Goedkeuring bitcoin ETF's was een sell the news event

22 januari 2024

Op 10 januari keurde de SEC de spot bitcoin ETF's goed, maar ondertussen staat de koers bijna 15 procent lager.


Zowel Bitvavo als Finst lanceren DCA functie

13 januari 2024

Zowel Bitvavo als Finst hebben onlangs de Dollar-Cost Averaging (DCA) functie geïntroduceerd, waarmee cryptocurrency-beleggers automatisch digitale munten kunnen kopen en hun investeringen over tijd kunnen spreiden.


Coinmerce haalt cryptoklanten van Bux binnen

18 december 2023

Nu Bux volledig in handen is gevallen van ABN Amro, worden de crypto activiteiten stopgezet. Klanten kunnen hun muntjes laten overzetten naar Coinmerce.


Wat doet een ETF goedkeuring met de bitcoin prijs?

10 december 2023

De bitcoin koers stijgt al een tijdje, ondermeer door speculatie op een nakende goedkeuring van bitcoin spot ETF's in Amerika.


Finst lanceert staking met hoge beloningen

06 december 2023

De snelgroeiende crypto exchange Finst lanceert vandaag zijn staking dienst en komt met hogere rewards dan de concurrentie.geld lenen kost geld

Advertentie

Finst

Populair op Financeinfo.nl