Je bent hier: Home > Nieuws > Finst lanceert staking met hoge beloningen

Finst lanceert staking met hoge beloningen

Finst lanceert staking met hoge beloningen

06 december 2023 - door Redactie

De snelgroeiende crypto exchange Finst lanceert vandaag zijn staking dienst en komt met hogere rewards dan de concurrentie.

Door te staken kunnen mensen die investeren in Proof-of-Stake digitale valuta zoals Ethereum extra muntjes verdienen zonder actief te handelen. Staking is dus een manier om je cryptomunten vast te zetten en daardoor beloningen te verdienen. Finst belooft de hoogste beloningen in Nederland voor de bekende coins. Voor Ethereum lopen de rewards op tot 3,30%. Dat is een tikkeltje meer dan wat je bij concurrent Bitvavo krijgt.

Vanaf vandaag kan je op het Finst platform staking inschakelen op zeven grote Proof-of-Stake blockchain netwerken. Ook in de crypto bundles, waarbij je meteen in een mandje cryptomunten investeert, zijn staking opbrengsten mogelijk.

Gebruiksvriendelijk

Normaal gesproken zijn er wel wat technische dingen en regels als je zelf een node wil draaien waarop staking mogelijk is. Niet alleen het onderhouden van de node is belangrijk, ook is er soms een minimumbedrag dat je moet vastzetten om te mogen staken. Verder kunnen er lock-up periodes zijn waardoor je moet wachten om de coins weer vrij te krijgen. Met de staking dienst wil Finst al deze barrières wegnemen, zodat iedereen makkelijk staking rewards kan realiseren.

Klanten van Finst kunnen met één klik staking inschakelen en er is geen minimumbedrag nodig. De beloningen worden dagelijks opgebouwd en eenmaal per week uitgekeerd, op maandag.

Risico's

Klinkt allemaal interessant, maar laat het wel duidelijk zijn dat er risico's zijn bij staking. Een staking opbrengst van 5% is maar een magere troost als de koers van de cryptomunt in kwestie met 70% is gedaald. Verder kunnen er altijd problemen ontstaan op de blockchain in kwestie. Zo kunnen er beveilingslekken zijn waar hackers van zullen profiteren. Fondsen kunnen dan gestolen worden. 

Finst

Laatste artikels over Cryptocurrency


Japans elektriciteitsbedrijf TEPCO gebruikt overtollige energie voor bitcoin mining

18 september 2024

Tokyo Electric Power Company (TEPCO), het grootste elektriciteitsbedrijf van Japan, heeft een innovatieve stap gezet in de richting van efficiënter energiegebruik door te starten met het mijnen van bitcoin.


Bitvavo verlengt partnerschap met KNVB tot 2026

16 juni 2024

Bitvavo, Nederland's grootste crypto-exchange en trotse partner van de KNVB, heeft een innovatieve manier gevonden om fans te verbinden met het Nederlands Elftal.


Crypto.com krijgt miljoenenboete van DNB

14 maart 2024

Foris DAX MT Limited, de vennootschap boven Crypto.com, heeft een bestuurlijke boete van 2.850.000 euro gekregen van DNB.


Welke crypto exchanges zijn legaal in Nederland?

29 februari 2024

Je wil bitcoin of een andere cryptomunt kopen, maar welke crypto exchange kies je daar voor?


Kraken en Coinbase willen Nederland veroveren

18 februari 2024

Na Coinbase heeft ook Kraken een registratie bij de DNB gekregen.


Bitpanda trekt zich terug uit Nederland

30 januari 2024

Bitpanda, de grote Oostenrijkse beurs, gooit de handdoek in de ring in Nederland. Vanaf 1 februari 2024 zullen Nederlandse klanten afscheid moeten nemen van de diensten die Bitpanda aanbiedt.


Goedkeuring bitcoin ETF's was een sell the news event

22 januari 2024

Op 10 januari keurde de SEC de spot bitcoin ETF's goed, maar ondertussen staat de koers bijna 15 procent lager.


Zowel Bitvavo als Finst lanceren DCA functie

13 januari 2024

Zowel Bitvavo als Finst hebben onlangs de Dollar-Cost Averaging (DCA) functie geïntroduceerd, waarmee cryptocurrency-beleggers automatisch digitale munten kunnen kopen en hun investeringen over tijd kunnen spreiden.


Coinmerce haalt cryptoklanten van Bux binnen

18 december 2023

Nu Bux volledig in handen is gevallen van ABN Amro, worden de crypto activiteiten stopgezet. Klanten kunnen hun muntjes laten overzetten naar Coinmerce.



geld lenen kost geld

Advertentie

Finst

Populair op Financeinfo.nl