Je bent hier: Home > Nieuws > Finst voegt 54 nieuwe coins toe

Finst voegt 54 nieuwe coins toe

Finst voegt 54 nieuwe coins toe

18 oktober 2023 - door Redactie

De Nederlandse cryptocurrency broker Finst voegt 54 nieuwe coins toe en biedt nu meer dan 100 cryptomunten aan.

Finst zegt dat klanten een groter aanbod aan cryptomunten vragen en de broker komt hieraan nu tegemoet. Er werden vandaag 54 nieuwe cryptomunten toegevoegd en zal ook in de nabije toekomst het aanbod in euro nog vergroten. Verder zullen er ook handelsparen in USDC en USDT toegevoegd worden, waardoor Finst op korte termijn meer dan 300 handelsparen zal kunnen aanbieden.

Sterke groei

Finst zegt dat het in de Benelux marktaandeel aan het winnen is door de focus op maximale veiligheid, transparantie en de laagste handelskosten. In de eerste negen maanden van dit jaar verwerkte Finst een half miljoen transacties. Het handelsvolume steeg met ruim 25% tussen het eerste en het derde kwartaal van 2023, wat opvallend is gezien de crypto winter. In deze periode steeg het vermogen onder beheer ook met 90%.

Volgens Julien Vallet, CEO van Finst, zijn beleggers op zoek naar diversificatiemogelijkheden. "Onze cryptobundels zijn de eerste passieve beleggingsoplossingen voor cryptomunten in Europa. Deze bundels dragen sterk bij aan onze groei", klinkt het.

Finst investeert ook veel tijd in het beter maken van het platform. "In minder dan drie maanden hebben we onze Proof of Reserves gepubliceerd, cryptostortingen en opnames mogelijk gemaakt en hebben we het aantal coins meer dan verdubbeld. En dit allemaal terwijl we de laagste tarieven in de markt aanbieden", aldus nog Vallet.

Staking

Finst meldt tenslotte nog dat er hard gewerkt wordt aan een on-chain staking dienst. Voor de lancering wordt gemikt op het einde van dit jaar. Klanten zullen dan rendement kunnen krijgen op hun vastgezette cryptomunten. Lees hier meer over de risico's van staking.

Maak kennis met het Finst platform.

Lees meer over crypto kopen in Nederland via iDEAL.


Laatste artikels over Cryptocurrency


Binance treft schikking met Amerikaanse justitie

22 november 2023

Binance hoest 4,3 miljard dollar en topman CZ moet aftreden als CEO. Door het akkoord kan Binance zich toeleggen op groei buiten de VS.


Bitvavo zet Europese expansie verder

19 november 2023

De Nederlandse crypto exchange Bitvavo heeft in Oostenrijk een goedkeuring als Virtual Asset Service Provider in de wacht gesleept.


Bitvavo past staking service aan

17 oktober 2023

Bitvavo geeft de gebruiker meer controle over de manier waarop zijn assets worden ingezet.


2 miljoen cryptobezitters in Nederland

16 oktober 2023

Cryptocurrencies hebben een onmiskenbare plaats verworven in de Nederlandse financiële wereld, en het recente onderzoek van Multiscope bevestigt deze trend. 


Amerikaanse exchange Kraken neemt BCM over

05 oktober 2023

BCM, de opvolger van Bitcoin Meester, wordt overgenomen door de Amerikaanse exchange Kraken.


Gemini trekt zich terug uit Nederland

28 september 2023

Het Amerikaanse Gemini, de crypto exchange van de bekende Winklevoss twins, zet zijn diensten stop aan Nederlandse klanten.


Finst implementeert crypto opnames

19 september 2023

Het jonge crypto platform Finst maakt nu ook het opnemen van cryptovaluta mogelijk. Binnen enkele weken worden er ook veel cryptomunten toegevoegd.


Ook Franklin Templeton wil spot bitcoin ETF

13 september 2023

De wereldleider in vermogensbeheer Franklin Templeton heeft bij de SEC ook een aanvraag gedaan om een eigen spot bitcoin ETF te mogen lanceren.geld lenen kost geld

Advertentie


Bitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 190 digitale valuta bij de grootste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken »

Finst
  • Meer dan 40 digitale valuta bij de meest transparante cryptocurrency broker van Nederland met de laagste tarieven.
  • Finst bezoeken »

Populair op Financeinfo.nl