Je bent hier: Home > Nieuws > Finst voegt 54 nieuwe coins toe

Finst voegt 54 nieuwe coins toe

Finst voegt 54 nieuwe coins toe

18 oktober 2023 - door Redactie

De Nederlandse cryptocurrency broker Finst voegt 54 nieuwe coins toe en biedt nu meer dan 100 cryptomunten aan.

Finst zegt dat klanten een groter aanbod aan cryptomunten vragen en de broker komt hieraan nu tegemoet. Er werden vandaag 54 nieuwe cryptomunten toegevoegd en zal ook in de nabije toekomst het aanbod in euro nog vergroten. Verder zullen er ook handelsparen in USDC en USDT toegevoegd worden, waardoor Finst op korte termijn meer dan 300 handelsparen zal kunnen aanbieden.

Sterke groei

Finst zegt dat het in de Benelux marktaandeel aan het winnen is door de focus op maximale veiligheid, transparantie en de laagste handelskosten. In de eerste negen maanden van dit jaar verwerkte Finst een half miljoen transacties. Het handelsvolume steeg met ruim 25% tussen het eerste en het derde kwartaal van 2023, wat opvallend is gezien de crypto winter. In deze periode steeg het vermogen onder beheer ook met 90%.

Volgens Julien Vallet, CEO van Finst, zijn beleggers op zoek naar diversificatiemogelijkheden. "Onze cryptobundels zijn de eerste passieve beleggingsoplossingen voor cryptomunten in Europa. Deze bundels dragen sterk bij aan onze groei", klinkt het.

Finst investeert ook veel tijd in het beter maken van het platform. "In minder dan drie maanden hebben we onze Proof of Reserves gepubliceerd, cryptostortingen en opnames mogelijk gemaakt en hebben we het aantal coins meer dan verdubbeld. En dit allemaal terwijl we de laagste tarieven in de markt aanbieden", aldus nog Vallet.

Staking

Finst meldt tenslotte nog dat er hard gewerkt wordt aan een on-chain staking dienst. Voor de lancering wordt gemikt op het einde van dit jaar. Klanten zullen dan rendement kunnen krijgen op hun vastgezette cryptomunten.

Update december 2023: Finst heeft staking met hoge rewards gelanceerd.

Maak kennis met het Finst platform.

Lees meer over crypto kopen in Nederland via iDEAL.

Finst

Laatste artikels over Cryptocurrency


Crypto.com krijgt miljoenenboete van DNB

14 maart 2024

Foris DAX MT Limited, de vennootschap boven Crypto.com, heeft een bestuurlijke boete van 2.850.000 euro gekregen van DNB.


Welke crypto exchanges zijn legaal in Nederland?

29 februari 2024

Je wil bitcoin of een andere cryptomunt kopen, maar welke crypto exchange kies je daar voor?


Kraken en Coinbase willen Nederland veroveren

18 februari 2024

Na Coinbase heeft ook Kraken een registratie bij de DNB gekregen.


Bitpanda trekt zich terug uit Nederland

30 januari 2024

Bitpanda, de grote Oostenrijkse beurs, gooit de handdoek in de ring in Nederland. Vanaf 1 februari 2024 zullen Nederlandse klanten afscheid moeten nemen van de diensten die Bitpanda aanbiedt.


Goedkeuring bitcoin ETF's was een sell the news event

22 januari 2024

Op 10 januari keurde de SEC de spot bitcoin ETF's goed, maar ondertussen staat de koers bijna 15 procent lager.


Zowel Bitvavo als Finst lanceren DCA functie

13 januari 2024

Zowel Bitvavo als Finst hebben onlangs de Dollar-Cost Averaging (DCA) functie geïntroduceerd, waarmee cryptocurrency-beleggers automatisch digitale munten kunnen kopen en hun investeringen over tijd kunnen spreiden.


Coinmerce haalt cryptoklanten van Bux binnen

18 december 2023

Nu Bux volledig in handen is gevallen van ABN Amro, worden de crypto activiteiten stopgezet. Klanten kunnen hun muntjes laten overzetten naar Coinmerce.


Wat doet een ETF goedkeuring met de bitcoin prijs?

10 december 2023

De bitcoin koers stijgt al een tijdje, ondermeer door speculatie op een nakende goedkeuring van bitcoin spot ETF's in Amerika.


Finst lanceert staking met hoge beloningen

06 december 2023

De snelgroeiende crypto exchange Finst lanceert vandaag zijn staking dienst en komt met hogere rewards dan de concurrentie.geld lenen kost geld

Advertentie

Finst

Populair op Financeinfo.nl