Je bent hier: Home > Nieuws > Finst implementeert crypto opnames

Finst implementeert crypto opnames

Finst implementeert crypto opnames

19 september 2023 - door Redactie

Het jonge crypto platform Finst maakt nu ook het opnemen van cryptovaluta mogelijk. Binnen enkele weken worden er ook veel cryptomunten toegevoegd.

Finst is nog niet zo lang actief op de cryptomarkt maar bouwt wel gestaag verder aan zijn platform. Finst heeft een erg gebruiksvriendelijk platform waarop je crypto kan kopen via iDEAL. Met lage lage transactiekosten tracht Finst nieuwe klanten te lokken. De transactiekosten bedragen slechts 0,15% per order, wat momenteel het laagste tarief in Nederland is.

Een tijdje geleden werd het mogelijk gemaakt om cryptomunten te storten op het Finst platform. Zo kan je makkelijk cryptocurrency naar Finst verzenden vanaf een ander platform of vanuit een eigen hardware wallet. Vanaf vandaag is ook het opnemen van cryptomunten mogelijk. Je kan dan cryptomunten verzenden naar een eigen cold wallet of naar jouw adres op een andere exchange.

Meer dan 120 coins

In de komende weken zal ook het aanbod aan coins gestaag worden uitgebreid. Finst mikt op een aanbod van meer dan 120 cryptomunten. Op het Finst platform kan je momenteel zo'n 45 cryptomunten verhandelen.

Staking

Tegen het einde van het jaar wil Finst ook een on-chain staking dienst lanceren. Op deze manier zal je rendement kunnen realiseren op vastgezette cryptomunten. Wie dit overweegt, moet uiteraard wel rekening houden met de risico's van staking.

Update december 2023: Finst heeft staking met hoge rewards gelanceerd.

Proof of reserves

Eerder kwam Finst nog in het nieuws omdat het een uitgebreide Proof of Reserves publiceerde. Een onafhankelijke auditor gaat dan na of alle cryptomunten van klanten wel effectief door Finst beheerd worden. Elke bitcoin die een klant denkt te bezitten, moet dus werkelijk door Finst beheerd worden. Bij de ter ziele gegane exchange FTX was dat bijvoorbeeld niet het geval. Een Proof of Reserves zorgt dus voor transparantie voor de klanten.

Lees onze Finst review.

Finst

Laatste artikels over Cryptocurrency


Crypto.com krijgt miljoenenboete van DNB

14 maart 2024

Foris DAX MT Limited, de vennootschap boven Crypto.com, heeft een bestuurlijke boete van 2.850.000 euro gekregen van DNB.


Welke crypto exchanges zijn legaal in Nederland?

29 februari 2024

Je wil bitcoin of een andere cryptomunt kopen, maar welke crypto exchange kies je daar voor?


Kraken en Coinbase willen Nederland veroveren

18 februari 2024

Na Coinbase heeft ook Kraken een registratie bij de DNB gekregen.


Bitpanda trekt zich terug uit Nederland

30 januari 2024

Bitpanda, de grote Oostenrijkse beurs, gooit de handdoek in de ring in Nederland. Vanaf 1 februari 2024 zullen Nederlandse klanten afscheid moeten nemen van de diensten die Bitpanda aanbiedt.


Goedkeuring bitcoin ETF's was een sell the news event

22 januari 2024

Op 10 januari keurde de SEC de spot bitcoin ETF's goed, maar ondertussen staat de koers bijna 15 procent lager.


Zowel Bitvavo als Finst lanceren DCA functie

13 januari 2024

Zowel Bitvavo als Finst hebben onlangs de Dollar-Cost Averaging (DCA) functie geïntroduceerd, waarmee cryptocurrency-beleggers automatisch digitale munten kunnen kopen en hun investeringen over tijd kunnen spreiden.


Coinmerce haalt cryptoklanten van Bux binnen

18 december 2023

Nu Bux volledig in handen is gevallen van ABN Amro, worden de crypto activiteiten stopgezet. Klanten kunnen hun muntjes laten overzetten naar Coinmerce.


Wat doet een ETF goedkeuring met de bitcoin prijs?

10 december 2023

De bitcoin koers stijgt al een tijdje, ondermeer door speculatie op een nakende goedkeuring van bitcoin spot ETF's in Amerika.


Finst lanceert staking met hoge beloningen

06 december 2023

De snelgroeiende crypto exchange Finst lanceert vandaag zijn staking dienst en komt met hogere rewards dan de concurrentie.



geld lenen kost geld

Advertentie

Finst

Populair op Financeinfo.nl